Vaknade före fan!

Fan jag vaknade strax innan 05 imorse!!! Funderar på jobbet och lite annat. Igår var jag skit irriterad på mina program på datorn. Jag behövde Word men licensen har gått ut så jag laddade ner Open Office, jaha nå typiskt då klarade den inte av min kvittomall, den var i fel filformat. Nå jag provade öppna den igår på min one drive och det gick. Fördelen med att vakna tidigt var ju att jag har hunnit skriva alla kvitton och skriva ut dem oxå! Kollat betalningar och prickat av, skööönt. Då är allt sånt klart till på måndag. Jag har ju planeringsdag så jag hinner inte göra det efter jobbet heller. Då bör man ju kanske hinna äta något oxå. Nu känner jag mig trött så klart, jobbet kallar ju så då blir man lagomt trött till det! Så göra sig klar och dra iväg!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: