Jobb helgen startar

Jobb helgen startar, 8 timmar idag och sen lördag och söndag blir det 11 timmars pass båda dagarna. Danne jobbar ju oxå denna helg så ungarna och djuren är ensamma hemma. Det är ju inte det att de inte klarar det, det gör de men det är tråkigt ändå att lämna dem ensamma hela helgen. Sen har vi ju mindre koll på vad som händer oxå. Vi har längre inte samma möjlighet att hjälpa till vid läxläsning tex, för vi är ju oftast på jobbet. De kommer båda två vara på samtal i Kalix och då måste vi ta ledig från jobbet… lite tråkigt. Förr kunde vi styra det mer och få in sånt som samtal på våra lediga dagar men nu går det ju inte lika lätt, för vi är ju betydligt mycket mindre ledig. Rasmus hade oxå sagt till en av samtals tanterna att förr gjorde vi mer tillsammans. Jo det gjorde vi ju, nu är det ju ensam hemma, det var de inte förr. Så ungarna känner oxå av det nya schemat. Men tur att de är så pass gamla nu så vi inte behöver barn tillsyn under kvällar och helger, det hade varit hemskt att lämna dom på dagis på kvällen för att hämta dom mellan 21 och 22! Det kanske inte ens finns såna dagisar, jag vet inte.

Vi hade en rätt bra diskussion på fb igår på debatt Haparanda om just 3-3. Vi får aldrig tillbaka det, det får vi inte. Jag har då gett upp den tanken helt. Men det skulle vara så kul att veta de exakta siffrorna utan utökad budget på semesterdagar och sjukdagar för det är det nu. Det skulle vara så kul att kunna jämföra, hur såg det ut med 3-3 och hur ser det ut nu? De verkar få helt andra indikationer än vad vi får av våra chefer! Diskussionen gick i relativt god ton hela tiden och avslutades bra oxå. Men nu börjar jag känna att jag är helt färdig med de diskussionerna. Det är ett dött lopp.

Jag hade mitt Strong pass igår, 7 härligt kämpande deltagare i salen. Underbart! Jag tycker ju det är så roligt och ett så bra pass. Så jag är så nöjd med 7 stycken, det är mycket för mig. Vi brukar vara typ 4! Men jag ger inte upp än, jag kämpar med passet ännu detta år, sen får vi se hur jag ska göra med det. Jag älskar Strong själv och skulle inte vilja sluta med det men men finns inget intresse så kan man ju inte ha kvar det. Men hittills har jag inte behövt ställa in för att det varit för lite deltagare, kör om vi iallafall är 4 och det har vi varit. Sen har det hänt någon gång att folk som anmält sig inte dykt upp och vi kanske bara varit 2 men då fick ju de två en bra timme iallafall 😀 Men nog kändes det i benen att jag hade många timmars zumba i dom, ca 7,5 timmar (med hemma övandet) sedan söndag.

Ja ja nu ska jag in på fb, kolla lite mail och skriva ut lite kvitton på Zumba Gold till folk som behöver det osv. Sen blir det promenad med hundarna innan jobbet. Igår gick vi 6,9 km 🙂 Det är så skönt när livet flyter lite oxå mellan varven. Just nu känns det lätt måste jag säga… men vi tar en dag i taget, ett tu tre är hellvetet lös igen. Men bara jag hinner få lite andrum mellan så orkar jag ta det oxå på ett bättre sätt. Det märkte jag nu för någon dag sen bara. Visst blir man lite nedstämd och ledsen men man kommer snabbare upp till ytan igen. Life is good! ❤

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Sep 14, 2018 @ 17:42:39

    Härligt med lite andrum ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: