Nice med ledighet

Oooh så skönt att vara ledig idag, alla drar på sina håll, ungarna till skolan och Danne till jobbet. Rasmus har varit hemma i två dagar, han har varit och är sjuk men mår bättre idag. Fast bara legat har han inte gjort han har faktiskt oxå gjort lite läxor.  Det ska bli skönt att vara själv en stund oxå. Njuta av tystnaden, ingen som pratar med mig, bara vara. Såna saker kan bli jobbiga i längden som just hände, Danne skulle fara till jobbet och kommer tillbaka och börjar gräva runt i skåpen, jag frågar, vad letar du efter, nyckeln till huset! Jaha sa jag hängde den inte där den brukar och for upp och börja hjälpa att leta. Jag hittade den rätt snabbt, den hängde bara på ett annat ställe. Jag visade, här är den jag hittade den. Då står han med en flaska i handen, jag letar väl inte efter nyckeln, jag letade efter den här!!?? Men varför säger du att du letar efter nyckeln??

Zumban gick bra igår, jag hade ju inte tänkt ta någon ny låt för jag har varit så upptagen. Men då började jag kolla en låt Rellu skickade, enkel och rolig att dansa. Så klockan 14 började jag öva in den. Ett vågspel ännu för mig men det gick. Hann köra den 4-5 gånger. Det var ett himla drag igår igen i lokalen, jag blir så glad när folk tjoar, gapar och bara är glad, de släpper av tjut i ren glädje, det är något det, det betyder mycket för mig som instruktör. De vågar släppa lös, de vågar bara dansa och känna musiken ❤

Idag måste jag fixa i tvättstugan, den är som vanligt full av tvätt!!!! Sen dammsuga här uppe innan vi får börja skotta oss in!!!!! Nja så allvarligt är det väl inte än…. men nästan!

En ny soffa måste köpas, hundarna har markerat på den och Iza den förbaksade kiss katten har pinkat i den, sen har väl Gudrun spytt nån sväng där med!!! Ibland är jag så jäkla less alla djur, jag kan aldrig ha det fint, det går inte att ha mattor, katterna vässar sönder dem, Iza skulle pinka på dom och han hundarna skulle garanterat släppa en markering på dom med. Nu är ju Larry kastrerad så markerandet är ju lite mindre iallafall. Sen har vi ju dessa skräpfåglar som sprider sina frön överallt, de bajsar på golvet så man får ha tidningar liggandes under burarna. Sen river hundarna runt med deras skräp tidningar…. mycket irriterande. Ellen är ju den som skräpar mest, hon sitter ju i köket och så är hon ju så stor men jag skulle inte kunna sälja henne heller även om tanker slår mig allt som oftast!!! Hon är en fågel som lever ca 50-60 år till och jag skulle nog alltid undra var hon hamnat. Nu sitter hon och vilar uppe på buren, men hon har ett 6:e sinne, så fort jag lite tittar på henne så öppnar hon ögonen. Min fina Ellen Bellen.

20180912_082322.jpg

Gudrun är gammal och börjar vara lite krasslig. Hon är ju över 18 år. Nu börjar hon vara stel, hon verkar ibland vara lite förvirrad. Danne tycker det ser ut om om hon har ont. Hon äter och dricker som hon ska men åldern tar väl ut sin rätt. Så nu ska hon till veterinär för undersökning så vi vet hur hon mår. Imorgon har vi tid till Kajsa.

Ja ja nu ska jag dricka min shake, kolla facebook och sen köra igång dagen.

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Sep 12, 2018 @ 20:58:47

    Ha fint när man har djur!? Jodå det funkar om man har uppstoppade. 😀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: