Vilken dag!!!!!

Alltså var super det var i Oulu igår!!!! Otroliga killar båda två Antony Quagliata och Claudiu Gutu!!! Det var super, de drog upp en massa folk och dansa med dem på scen. Det var fart och fläkt hela tiden!!! Rellu var oxå suverän!!! Hon var med lite överallt med dom, ensam med sina elever på scen osv. Så jätte kul!!!! 2.5 timmar med bara underbar zumba!!!! Jag fick oxå komma upp och dansa med Claudiu, ”Que va” Jag har ju haft just hans koreo till den men lagt bort den för några månader sen, men jag älskar den!!! Och antagligen såg han det så han vinkade upp mig!!! Och jepps vem vill inte dansa med Claudiu!!!!

 

Annars brukar jag inte gå upp, jag gillar inte att inte veta koreografin, jag vill kunna den ialf liite grann av den så man inte ser ut som ett fån när man är där uppe. Men nu hade jag ju dansat den så jag visste att jag fixar det. Antony vinkade oxå upp mig en gång men jag var tvungen att neka, det kändes dumt men jag blir osäker helt enkelt! Det var en fantastisk dag helt enkelt som vanligt när det ordnas i Oulu, det här kommer jag att leva läääänge på ❤

Dom två små där nere är när jag är upp på scen 🙂

Idag blir det först jobb och sen senare ikväll, Zumba Gold ❤ Men först ska jag ut på prommis med hundarna en sväng innan jag börjar jobba, så det gäller att lägga på ett kol här 🙂

Härligt väder ännu i Tornedalen, termometern visade 19.5 igår, suuuper, idag är det mulet men varmt. Klockan är 08 och det är redan 14 grader ute. Rasmus är sjuk idag så jag måste ringa och sjukanmäla honom… men var och hur vet jag inte. Måste kolla om de har någon app eller hur tusan jag gör?

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: