Leeedig!!!

Oh vad skönt jag är ledig idag och hela helgen!! På Söndag blir det att åka och zumba i Oulu, fasiken så kul det ska bli!!!!! Vi är 4 som åker från Happis och 5 åker hem, vi plockar upp Rellu på tillbaka vägen. Hon ska ju vara med Antony och Caludiu på flera  events under helgen. Idag blir det inte så mycket, lite städa ut med hundarna på prommis och kanske en fika med Anette, Sussi och Lasse.

Strong passet igår gick skit bra, ett par missar eller var det kanske bara en? Men annars flöt det på bra. Det såg ut att inte bli nått pass först, det var bara 2 anmälda men slutligen blev vi 6 🙂 Inget höjdar antal men då kan man iallafall köra ett pass. Jag skulle vara nöjd om det blev 5-6 varje gång. Jag älskar strong själv och vill verkligen inte sluta med det. Om det inte börjar fungera på Fysioteket så måste jag fundera hur jag ska göra för att få fortsätta att hålla det. Eller släpper jag det och startar zumba toning?? Fast toningen skulle jag villa göra åt mig själv då…..

Det ser ut att bli fint väder idag, solen skiner redan nu men det är bara 9 grader ute. Tidigare i veckan har det varit runt 15 grader på morgonen. Men fort stiger tempen bara solen börjar värma lite. Så prommisen med hundarna blir säkert härlig.

Just nu känns livet rätt bra, Rasmus har börjat prata mer med mig, han har ju varit sten sur hur länge som helst. Jag tror hans humör oxå haft att göra med att han varit jätte nervös inför skolstarten, kanske mer än han själv vet. Han har nog varit orolig över att han inte ska fixa det. Men han bad mig läsa igenom och rätta en sak han skrivit om sig själv, det var jätte bra skrivet. Det var på ett ställe vi bör ut ett ord och på ett annat ändrade vi lite ordföljd. Men annars var det jätte bra skrivet. Sen hoppar ju hormonerna hit och dit. Nå det kommer garanterat bakslag men jag hoppas att han lite tänker efter.

Ja ja nu ska jag ta min shake och glotta lite fb. Jag och några tjejer till beställde lite kläder från zumba igår. Jag tog ett par svarta leggings med guld text och en svart t-shirt med guld text. Hoppas bara inte guldet flagnar! Jag är jätte noga när jag tvättar mina zumba kläder alltid ut och in och bara på 30 grader. Men ändå så hade jag ett par brallor som var så jäkla snygga innan tvätt som efter tvätt nästan blev helt svarta 😦

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: