Känner mig piggare

Igår var jag trött som en gnu!!!! Dels jobbade jag utan rast, hade säkert kunnat ta där nånstans men det blev inte och sen fick jag ännu jobba över en stund för det kom ingen till natten och innan vi hittade folk. Det såg ut som om jag nog får stanna natten. Men som tur var kom en av våra unga tjejer till slut. Jag kände att jag vet inte om jag orkar köra på ännu natten, jag var så jäääääkla trött! Så gissa om jag blev glad när hon ringde upp och sa att hon kan komma. Du är en stjärna Ida ❤

Jobbet kallar igen kl 12 men innan det ska jag hinna ut med hundar på prommis och lyssna igenom kvällens koreografi. Fast det är just nu bara 2 anmälda så får se om det blir nått pass överhuvudtaget. Jag hoppas verkligen folk börjar upptäcka hur roligt det är SbZ, men det är tungrott alltså. Jag sprider reklam om det överallt och försöker få folk intresserade. Jag har ännu inte behövt ställa in ett pass bara för att det är för få anmälda. Jag vill ha iallafall 4, men 2 är för lite.Vi brukar oftast vara 6-7 ibland skräller det till och vi blir 10-12. Men det är svårt med Strong det är det. Alla som vågar komma tycker det är ett bra pass och gillar det, men det är ännu många som inte ens vågar prova?! Jag vill verkligen köra Strong, jag skulle inte vilja ge upp. Så jag har bestämt att jag kämpar ännu detta år med den och blir det inte fler så får jag ta bort den :/ :~(

Hösten gör sitt antågande ordentligt, det var 10 grader på morgonen men de har lovat upp till 16-17 grader under dagen. Så det blir bra med en prommis innan jobbet. Man hinner få lite frisk luft i hjärnan.

Nä nu är det bara att kasta igång dagen, det är en hel del att hinna med innan man ska infinna sig för tjänstgöring 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: