Jobbet startar

Idag blir det jobba av, detsamma för imorgon. Sen är jag äntligen lite lång ledig! 3 hela dagar!!! Det ska bli skönt, även om jag är tjänstledig delar av mina jobb pass lite här och där så måste jag ändå dit och göra den del jag ska jobba.

Zumba passet igår gick bra, jag hade näst intill full klass, tror vi var 19 stycken. Det var ett jäkla drag under skorna på folket. Vi hade jätte kul 🙂

Ibland fastnar jag på Aftonbladet i olika grejer, det kan vara allt ifrån 2a världskriget och Hitlers Guldtåg, till olika världs arv och idag blev det lite mer morbida saker som döda kändisar fotade i kistan!!! Läskigt egentligen hur de fixar dem i USA, de ser ju ut som om de sover bara, lite läskigt faktiskt att se. De har ju mycket såna open cascet begravningar.

Ja ja nu ska jag fixa frillan så man hinner göra något annat innan jobbet. På söndag blir det och dra på världens häftigaste MC med Antony Quagliata, Claudiu Gutu och vårna egen Rellu ❤ Jag har kört jätte mycket utan Claudius koreografier och han är suverän!!!! Jag har haft dom både på ZF och ZG, enkla, inget onödigt tjafs och bra låtar! Så det kommer att bli kanon kul 🙂

Ja ja nu glotta lite fb, fixa barret och iväg på jobbet 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: