Zumba Gold

Japp då var vi igång!!! Vi var nog en 50 stycken igår och ändå var ca 10 stycken av stammisarna borta pga resor, sjukdom eller annat. Alltså vilken uppstart, helt otroligt. Alla har väntat och längtat att vi börjar. En sa till mig att man kan nog säga att det är bara Anna och Classic Motor meet som drar folk i den här stan 😀 En tyckte att hela stan är ju med på listorna, hahaa, nja inte riktigt 🙂 Spännande att se hur många vi blir i slut hampen. Aspen hyllan är stor så alla ryms men nackdelen är att scenen är lite mot ena hörnet av salen så det blir som lite snett där. Får se måste fundera på det, det finns ju scendelar jag kan låna men kan man förvara dem nånstans på Aspen, Och då måste det ju bli där uppe nånstans, de är ju både bökiga och tunga att få med sig.

Idag blir det zumba fitness på Fysioteket, jag har en ny låt till det passet och har övat den lite men jag tror jag sparar på den till nästa gång. Vi har bytt ut mycket låtar där nu så vi väntar en vecka till där. Vi var 16 bokade där igår kväll, så några platser finns ännu där. Det passet är det just nu väldigt mycket fart i, det går snabbt och det är en del hopp. Men då är det fitness inte Gold.

Klockan 8 ska jag vara på massage hos Marianne för min rygg. Det har blivit kanon bra, jag har nästan inga känningar alls av den längre. Lite grann i vissa lägen men jag kan röra mig obehindrat iallafall. Vaden är oxå nästan helt ok, kände inget i den igår. Ändå har vi en låt där det är mycket pumpande med vaden och den gick utan att jag kände av den alls. Fan vad skönt, jag är snart skadefri 🙂 ❤

Jag var ju på samtal igår igen, vi avverkade litegrann från det som har varit, Jonathan och hur det var när han var ung, hur det är nu…. vi har ju ingen kontakt, varför det är så och hur jag känner det. Jag och Jonte har alltid varit väldigt tighta, jag har alltid ställt upp för honom, han visste det, hans kompisar visste det, de ringde mig om det var något fast mitt i natten, jag hade jätte bra kontakt med alla dem och har det än idag. De stannar alltid och pratar med mig och det är så roligt att se dem, växa, skaffa familj, jag får en kram här och där. Så var det när de var i tonåren med, när jag kom på stan med bilen så ropade de Tjena Jontes morsa här är vi, de visste att det var bara att ge sig till känna, hon slutar inte leta förrän vi pratat. Jonathan visste att jag fanns där för honom oavsett vad som hände. Men sen hände grejer som gjorde att jag tog avstånd, det finns saker som jag absolut tar avstånd ifrån, jag har en familj med mindre barn i som jag måste tänka på. Det finns saker jag absolut inte vill ha in i familjen eller släkten överhuvudtaget. Det är mitt stora NEJ!!! Där började vi glida isär jag och Jonathan. Visst saknar jag min son, vi hade en grymt bra kontakt innan allt, jag tror att det är därför det känns som hemskt att vi inte har det mer idag, allt han säger om mig, hur han påstår att jag varit, allt han förvrängt. Men alla vet hur det var, alla hans kompisar, polisen, tom hans pappa säger när jag frågar om det verkligen var så, Nej ni hade ju en jätte bra kontakt. Han kände heller inte igen det Jonte sa. Men det är väl någon form av försvars mekanism eller nått, jag vet inte. Men så länge han tänker välja den väg han valt så fixar jag inte att ha kontakt. Men det är ett sår i mitt hjärta det är det.

Det är ännu varmt här uppe i norr, igår hade vi en 17-18 grader på dagen vilket är ovanligt vi den här tiden på året. Idag är det oxå varmt ute, +14 när jag klev upp, molnigt men varmt….. om man nu kan kalla det för varmt. Får se om vi får sol idag, den kom inte igår heller förrän vid 11 kanske. Nä nu är det bråttom, måste hinna fixa frillan lite!

Be safe out there

Kommentering är stängt.

%d bloggare gillar detta: