Hösten

Läste i Åsas blogg precis, hon är ju i Turkiet och myser med 38 graders värme hon. Hon åkte för lite mer än en vecka sedan. Hon skrev att det känns som om hösten kom en månad för tidigt. Jo jag håller med, helt plötsligt blev det kallt. Men nu har det varit soligt och mellan 19 och 21.5 grader varmt under veckan som gått. Idag när jag stiger upp så är det redan 15 grader, härligt, mulet men för övrigt riktigt skönt.

Jobbat helgen, skulle ännu jobbat idag men jag är tjänstledig. Helgen var tung alltså. Vi har haft en rätt krävande gäst. Rolig liten rackare på många sätt, man får skratta, sjunga och ha frågesport  men denne kan vara väldigt krävande oxå. Så nu är jag skit trött och ont överallt. Nacken är stel som en pinne och ond. Men men så är det. Jag tror mycket av min värk oxå är stressrelaterad. Det blir tufft på jobbet när vi inte får ta ut de folk vi skulle behöva. Det kräver en strukturerad planering för vår del, tar någon lite extra tid så blir man stressad för man vet att det finns fler som behöver din hjälp och att någon personal är ensam med någon som kanske kan bli aggressiv eller så, Vi kan tom ha svårt att gå på toaletten om vi är ensamma med vissa. Så just vårt arbete är kanske inte alltid fysiskt tungt men psykiskt och den stressen är svår att lägga undan.

Idag startar Zumba Gold, uiiii så spännande. Hur många blir vi?? Jag har inte så stenhård kolla som jag brukar ha. Men när jag skrivit in alla som tackat ja och de som anmält intresse så är det 64 stycken!!! Wooow, förra omgången hade jag strax över 50, Men jag räknar bort iallafall 15 som jag inte tror kommer. Zumba Gold växer hela tiden och det är jätte roligt! De är så enorma mina Goldisar, nu har jag en super uppvärmning, de kommer att älska den. Jag leeeeer stort från första tonen och i det sista så exploderar man nästan. Sen många härliga låtar på det. Ett par av dom tycker jag är liiiite tråkiga men de byts ut först 🙂 Flamencon i år är så härlig, liiite krävande tror jag för de som är nybörjare men de kommer att lära sig den snabbt. för den upprepar sig hela tiden. Men sen min bollywood, den är skön. Men den kommer inte in nu, den tar vi in lite senare 🙂 Nytt för i år är att jag inte tänker dela ut papper med info, de som vill ha den får skicka sms så skickar jag den som bilder. Vi ska ju bli en papperslös kommun och jag har förstått att folk inte läser den ändå. För där står tex alla betalnings uppgifter och ändå för jag tusen frågor om hur det ska betala och vad det kostar, så de läser nog inte infon ändå 🙂

Idag ska jag på samtal, vi har ju samtal från höger och vänster nu med allt som händer i familjen. För första gången får jag gå och prata, jag har inte behövt gnälla om tid så de måste nog tyckt att den där håller på att trilla över kanten. Så det är rätt skönt att få gå dit faktiskt. Och jag tycker vår familje situation är betydligt mycket bättre just nu. Rasmus pratar och har inte varit så jäkulens arg heller. Visst får man vara arg, det är inte det jag säger heller men då måste man prata, man måste försöka reda ut vad som händer när allt lagt sig. Jag hoppas att det vänder nu. Jag har inte hört nått från BUP vare sig ang Savannah eller Rasmus så jag tänkte ringa dit idag och kolla vad som händer. De lovade att allt ska komma igång nu under augusti. Savannah skulle ju få börja gå på samtal hon oxå, hon fick ju sin ADHD diagnos i Juni. Nå det kommer väl igång så småningom.

Samtal klockan 08 och efter det ägnas tiden åt att träna på min Zumba Gold koerografier ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: