Ryggen!

Min rygg har ju rasat, jag har haft ont i den i flera veckor nu. Var ju på massage en gång förra veckan för den, det var lite bättre den kvällen men sen blev det bra värre än innan. Men nu beställde jag tid hos Marianne på Fysioteket. Fy tusan nog är hon bra, kunde böja mig obehindrat nästan och knyta skorna, det har jag inte gjort på flera veckor. På fredag igen, men satan i gatan, det gjorde så ont på vissa ställen att jag inte ens kunde prata! Fatta att någon fick tyst på mig 😀 😀

Nu ska jag strax till jobbet, jobbar 4 timmar sen är jag tjänstledig resten av mitt pass. Jag har ju zumba ikväll på Fysioteket. Fullbokat pass med flera på reservlistan. Tjooohoooo, det ska bli så roligt ❤

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 29, 2018 @ 14:30:30

    Äsch då… Hoppas ryggen blir bra ❤️👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: