Ny låt???

Jag behöver en ny låt till tisdagens zumba, jag har inte en aning om vad jag ska ta! Kanske jag inte tar någon ny nu. Vi har gratis prova på denna vecka och mitt pass har varit fullbokat sen igår vad jag sett, det ska bli roligt med lite nya människor, hoppas man kan värva några in i vårt härliga gäng.

Jag hade lite zumba igår på Seskarö som jag skrev om igår. Det är alltid lika roligt att vara där och zumba. Det är som att komma hem, kända ansikten från det man var liten. Tänk om jag kunde få en liten stuga där….. då skulle jag kunna kanske hålla lite mer zumba på ön också när man ändå är där.

Solen skiner och det verkar bli bra väder idag. Idag ska vi tvätta spaet, hänga det på tork och vika in det i friggebodan. Alltså vår friggeboda är proppfull när allt är nere. I den ryms, poolen, studsmattan (2 mattor, en hänger i taket), spaet, utemöbler, solsängar, krukor, gunor, vårt jätte parasoll och värmemattor till poolen. När allt är i så kan man inte gå in där mer. Så är det något man kan tänkas behöva under vintern så ska det sättas in sist. Det som står ute under vintern är ställningen till studsmattan och själva gungställningen. Jag har en bestämd ordning för hur allt ska vara.

Sonen har varit på bra humör nu i flera dagar igen. Men då är Emil här och det går alltid lite lättare då. Alltså det skulle inte vara så mycket som han egentligen behövde göra för att vi alla skulle må bättre. Jag gillar inte att bli kallad diverse saker, jag vill att man svarar hövligt, är något galet så pratar man om det. Sen att man kanske lite berättar om sin dag, det behöver inte vara mycket men lite iallafall. Ja ja men det kanske kommer när han mognar, tonåringar är inte lätta att tas med!

Städade lite igår, dammsög, torkade damm, skurade. Jag plockade undan lite grejer som stått hela sommaren och skräpat, satt upp mina fina lyktor på bänken. Jag har köpt en av Mia för två år sen tror jag och nu fick jag en av Minna. De var jätte dyra att köpa då. Jag tittade själv på dom för säkert 10 år sen, de kostade då om jag inte minns helt fel 450 kr. Det är Part Light lyktor. De blev så fint på min byrå. Det är ännu lite sånt som min väska, måste sätta en krok för den. Sen står ett kompostgaller vid trappan ser jag nu på bilden, det ska ner i källaren. Men min dator måste vara kvar på bänken, jag har ingen annanstans att ha den 😦

20180826_002159.jpg

Jag har sovit som ett arsel i natt, var ännu vaken vid 03, då hade jag sovit några minuter här och där. Så jag tog jag mobilen och surfade runt lite i hopp om att jag skulle bli trött, stängde den och tv:n vid 04 och somnade efter ett tag. Vaknade med ett ryck 06.07, trodde jag sovit hur länge som helst, tänkte att jävlar jag har en del att göra idag, det är bara att kasta sig upp!!! Men sen kom jag på att jag är ju ännu ledig, jag behöver inte stressa med något idag riktigt, spaet är ju inte nu så mycket att få ner. Så jag somnade om och steg upp 08. Då tyckte jag det var dags!

Ja ja nu in på fejjan, ska söka reda på anmälningarna till Oulu, Claudio Gutu kommer dit och det är oxå så där jätte wooooow, jag har haft mycket av hans koreografier. Han är en Zin från Armenien tror jag han var…. han är Zumbas next Rising Star 🙂 Och vet ni vad mer vår egen, min kompis Rellu ska dansa med honom, Ja det var en till kille men minns inte vad han hette.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: