Brrrr

Håller med min vän Åsa som oxå bloggar. Hon åker till Turkiet idag på semester. Hon skriver just att hösten kom alldeles för fort och jag håller med, helt plötsligt var det höst här. Igår åskade det och regnade som bara den, men det var varmt, 15 grader ännu halv ett på natten.

Jobbade igår, heeeela dagen…. trött när jag kom hem. Jag var med syrran och handlade när jag kom hem, först till Tamppis och köpa rom burkar till fisket och sen var vi på Ica. Lagade mat och sen dök jag på soffan en liten stund. Emil kom oxå, han ska sova här. Det är rätt skönt när Emil är här för Rasmus är oxå på bättre humör. De där två går bra ihop 🙂

Idag blir det zumba på Seskis en sväng. Seskarö IF firar 50 år som förening och de har bett mig komma och hålla lite zumba kids och zumba Gold 🙂

Tänk om jag kunde få köpa Svelins hus på Seskis men de ska ha så otroligt mycket för det, det är inte värt de pengarna. Huset står ju mitt på ön och är inte speciellt stort och det finns saker som behöver göras på det. Man måste byta fönster, renovering inomhus är oxå nödvändigt så prislappen är för dyyyyr för mig. Så jag tittar runt efter annat. Men roligt hade det varit och ha ett hus hemma. Tänk då kunde Dennis och Mathilda oxå vara där med Alicia, Bejan och Pian kunde komma och sova med mig. Annika har redan en stuga bara ett stenkast ifrån Svelins huset. Det är en önskan jag har ❤

Ja ja nu ska kolla facebook en sväng och sen öva koreosar för dagen ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: