Spö regn!

Det ös regnar ute just nu 😦 Det är riktig höst nu alltså, fy vad trist det känns. Nåväl hösten kan vara riktigt fin, lång och varm så det får vi väl hoppas på. Igår kväll när jag körde från jobbet var det 14.5 grader varmt så det var riktigt skönt, nu är det 12 och klockan är 07.30.

Städade undan lite till på gården igår, fick undan solsängar, madrasser och solstolar. Så nu är det spaet och studsmattan kvar, ja Alicias gungställning men den tar vi ju inte in hela ställningen utan bara gungorna. Vi får ta spaet i helgen och sedan studsmattan om nån vecka. Men den brukar vi lämna kvar till sena hösten.

Körde mina ZG koreosar igår, inte alla men de ja hann, det kommer att bli kanon det här. Det är en låt jag inte gillar… kanske jag byter ut den, vi får se.

Ja ja jag har som inte så mycket att blogga om idag, jag känner mig som tom på nått vis. Huvudet får inga som helst idéer…. försöker tänka, fundera, ofta får jag tankar när jag läser Aftonbladet på morgonen men inte idag. Jag är väl för trött kanske!

Jobb idag 11-20, på Lördag ska jag vara på Seskarö och ha zumba, det ska bli riktigt roligt att får köra där. De ska ha en festival, så jag ska zumba på den och nu har jag ju min nya högtalare oxå så den kommer med mig i bagaget 🙂

soundboks2

Så här står det om den på nätet SOUNDBOKS 2 is now the loudest battery-powered speaker in the world and it can be used indoors and outdoors at any time! Inside the ”apocalypse ready shockproof casing,” which is ”durable enough for drunk Vikings” as the company describes it! Och jepps den låter ordentligt 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: