Pooljobb

Gud så skönt, jag fick allt underlag tvättat igår, det tar ju sin tid. Jag började redan på förmiddagen och var klar vid 15 tiden. Då hade jag skrubbat alla presenningar, varav den största är typ 5×8 meter! de har hängt på tork och sen invikta i sin låda i förrådet i väntan på nästa sommar. Nu är det bara spaet kvar! Men det är så litet och mer hanterbart så det går fort att få bort.

Ungarna börjar skolan idag, Savannah ringde och var så spänd inför dagen. Hon har sovit hos Zarah, de går oftast tillsammans på den första skoldagen, de börjar 7an i år 🙂 Rasmus gick just iväg betydligt mer avslappad, Han börjar ju på Tornedalsskolan. Han ska gå Naturvetenskapsprogrammet. Han siktar in på att så småningom bli veterinär. Den drömmen har han alltid haft och verkar hålla fast vi den.

Rasmus meddelade oss att han tänker sluta på ju jutsun. Det är ju synd men han känner att han inte riktigt orkar med både skola och träningar. Förra terminen så hade han ju jutsu 3 gånger i veckan plus att han gymmade med Dennis nästan varje dag. Han pluggade till AM kortet och hade sina egna läxor och prov i skolan. Vilket var en hel del under hela 9an, de hade jätte mycket läxor och prov. Man kan se på vår skola app alla deras uppgifter och det var nästan 150 st under året. Rasmus var helt slut nästan varenda kväll, de kvällar han var ledig sov han bara. Och det är så mycket annat på gång just nu i hans liv så han behöver nog tiden att ta det lugnt oxå. Och han säger det själv, jag kommer inte att orka annars. Så det kanske är ett klokt beslut ändå….. även om vi gärna hade sett att han fortsätter. För han är duktig i det. Han har fått mycket beröm av sin sensei.

Vi sjöng jag och Lisen igår, våra låtar i Just for Fun, det var riktigt roligt. Det är så kul att sjunga, det är utmanande och jag märker på mig själv att jag tänker på andra saker nu när jag lyssnar på andra som sjunger, jag tittar hur de gör med munnen, hur de för sin tunga, var de har ljudet i vissa partier, hur de andas osv. Det är riktigt roligt att sjunga ❤

Idag blir det zumba fitness ❤ passet blev fullbokat igår så vi har öppnat lite fler platser. Men nu går det inte att öppna fler, då blir det så trångt i salen och visst kan man väl klämma in nån rumpa till men det är inte roligt för någon om man måste trängas. När jag började träna så tränade jag på everybody som de hette då, innestället 🙂 jag minns ett body combat pass, vi fick hålla igen kickarna för att vi hölt på att sparka varann. En gång då vi hade body pump, då kör man med både låda (en step bräda) och stång och hantlar. Man gör utfall både fram och bak. Det kom en ny cool tjej, svartklädd och nitar, mobilen tufft på armen. Hon ställde sig bakom mig. alldeles för nära. Jag bad henne flytta lite bak och förklarade att jag kommer att steppa rätt in i henne i utfallen annars. Hon tittade drygt på mig och sa att nä det behövs då inte, hon tänker inte flytta. Jag hade haft samma problem med denna tjej på andra pass oxå. Hon kom alltid för nära. Nåväl tänkte jag stå där då. Passet började och i det första utfallet bak så hölt jag på att kliva på henne, jag kände hennes vikter vid mina fötter men tänkte jag frågade dig snällt men du vägrade så stå där då! Men hon insåg sitt misstag och flyttade. Så att trängas även om det är zumba är inte roligt.

Så efter att jag gått igenom låtarna så tänkte jag dammsuga och sen ta det lite lugnt. Vi har möte kl 15 idag oxå, det är en jäkla massa möten nu! Men det är bra, jag är nöjd med det.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: