Vardagen

Vardagen tar plats! Första arbetspassen är gjorda för både mig och Danne. Vi jobbade som sagt hela helgen, tuffa dagar. Jag var kanon trött hela tiden 🙂 Men det är ändå rätt skönt att komma tillbaka i gängorna, få börja jobba igen, få vardagen tillbaka.

Nu börjar våra möten, jäklar vad vi ska mötas, idag har vi möte med Gränsskolan ang Savannah och hennes diagnos. Jag blev uppringd av Tuija, rektorn för två veckor sedan. Hon ville höra hur det gick för Savannah i och med att utredningen inte var klar när vi slutade förra terminen. Sedan föreslog hon att vi skulle träffas med alla lärare innan skolan börjar så att vi kan berätta om henne och hur hon fungerar. Jätte bra tycker jag och jag önskade även in Anna-Bella, Savannahs gamla mentor för hon kan ju skolbiten. Hon jobbade jätte bra med Savannah. Rasmus har möte idag med sitt team, sedan har vi möte imorgon eftermiddag med Haparandas team och jag har möte på fredag morgon med en kvinna från Kalix teamet. Och Savannahs träffar har inte kommit igång en än. Så jäklar vad vi ska mötas, det blir en hel del och jag hoppas verkligen att vi får den hjälp med allt vi behöver. Hjälp jag bett om i 20 år snart, sen hela karusellen med ADHD startade.

Idag när jag öppnar wordpress sidan så har jag en trofé från dom

trofé.jpg

Det är nio år sedan jag gick över från blogg.se till WordPress, jag bloggade med dom i 2 år. Så sammanlagt har jag bloggar i 11 år!! Inte illa va, för mig är det som en liten dagbok. Jag har inte så många läsare och egentligen bryr jag mig inte så mycket om att få det. Visst är det roligt när jag möter folk på stan och de säger att jag brukar läsa din blogg eller om jag får någon kommentar av någon jag inte känner och de läser min blogg. Jag vet att jag har läsare från tex USA, jag ser i min statistik från vilka länder besöken kommit och jag har i många år haft 2-3 dagligen fr USA och då tänker jag att eftersom det är så få så kanske det är svenskar som läser min lilla blogg.  Sen vet jag att jag har några trogna läsare som ger sig till känna lite då och då. Men bloggen för mig är ett sätt att få skriva av mig, att få reda ut alla mina tankar. Jag har alltid tyckt om att skriva, när jag mår dåligt skrev jag tidigare enormt mycket. Sen är det mitt lilla uppslagsverk. Vi kan prata om något och jag börjar fundera på när det hände och kommer ihåg att jag bloggat om det. Då går jag in och söker  och vips så har jag årtal och dag.

Jag har ju allt klart fr Zumba Gold och igår dansade jag igenom hela listan för första gången. Då upptäcker jag att jag har för mycket låtar….. fan, jaha ja vad gör jag nu, vilken tar jag bort? Sen hade jag tidigare tagit bort en från vårens lista som jag tog tillbaka, så två var jag tvungen att lägga på väntelistan, de kommer men inte från början. Fördelen med det är jag har ju låtar klart, jag behöver inte söka sen. Så härlig lista, den kommer att bli kanon denna höst ❤

Nog märker man att min hjärna är trött, igår när jag hölt på med listorna så hade jag stora problem med att tänka är det vår eller höst lista som jag ska märka mina papper med. Jag skriver alltid bakom när jag tagit in en låt. Jag fick riktigt tänka vad är det för termin nu…. jag jag fick riktigt fundera får se, januari starten, ja det blir vår och september blir höst men sen blev jag osäker ändå, och ibland hade jag vänt på allt! Fan man känner sig dum mellan varven med, hur tusan kan man inte med ren automatik veta det!?

Nä nu har jag lite bråttom, vi ska ju vara på möte om en timme, måste göra mig klar och sedan när vi kommer hem ska jag börja med att ta bort underlaget som legat kvar sen poolen åkte ner. Danne håller ju på med min bil och Rasmus moppe så han för göra det så tvättar jag och joxar på baksidan istället.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: