Dance on the border

Jobbdagen gick bra, det var inte så farligt att börja jobba. Det är ändå rätt skönt att komma in i rutinerna igen. Så visst det är helt ok vara tillbaka på plats igen.

Idag är jag med i ett evenemang som heter Dance on the border. Om jag fattat det rätt så är det jag som börjar med Zumba klockan 11. Sen rullar schemat på till klockan 13 med olika dans stilar, olika aktörer som visar upp sig. Så det ska bli riktigt roligt. Jag börjar jobba kl 09 men tar min motionstimme ca 10.30 och far dit och håller mina 15 minuter. Så jag hoppas mina zumbisar kommer och stöttar mig, Rellu skulle komma och ta med sig några av hennes zumbisar  så jag slipper stå och skaka rumpa ensam där på scenen 🙂 Sen tillbaka till jobbet för att fortsätta där fram till 21!

Med tonåringen har det varit mycket bättre sen den sista hormontoppen! Han har varit gladare, pratat, vi har pratat ut med varann. Han är rakryggad min son och det är jätte bra. Han står upp för sig och har en kämpaglöd som jag inte sett hos någon annan. När han ger sig in i nått så kämpar han på, han gör vad han ska fast att han kanske är trött och skulle ha behövt vila. Men har han gett sig i något så fullföljer han till 100% och det är en super egenskap. Kanske är det det som går fel ibland, han är för trött och pallar inte egentligen. Sen äter han dåligt, han äter inte så mycket mat, det blir mackor och oboy, han tycker inte om mat helt enkelt, jo pizza och hamburgare.

Gudrin går förbi mig här på golvet, hon är tuffsig och går lite snett, hon haltar inte men är stel. Hon fäller kopiösa mängder hår!!! Det har hon alltid gjort men nu är det gånger 5! Hon har svårt att klättra komma upp på bänkar osv. Hon måste ha sin mat på bänken annars tar hundarna den. Så därför gjorde Danne vår handikappvänliga stol för katter. En högre pall med trappsteg, det översta var ju tvungen att ha som en urgröpning, för hon klattrar upp och ställer sig på det, sen ska hon vända sig helt om av någon anledning och då måste det vara urgröpt annars kom hon inte runt, sen därifrån tar hon sig upp med hjälp av att sätta tassen i det specialgjorda hål Danne gjorde i sätet på pallen. Hon är ju en riktigt gammal dam, idag 18 år och 2 månader precis.

Jag tror jag haft uppe pallen tidigare men här kommer den igen. Ni ser hur gammal Gudrun blivit, tuffisg oh skraltig. Nu ska jag beställa tid till henne hos veterinärerna och göra en liten koll, hur mår hon egentligen ❤

Varmt var det igår, jätte skönt väder. Fast även om det var varmt så känner man att luften är råare på nått vis, tempen stod på 22.5 mitt på dagen men det kanske kändes som 19-20 med lite råhet i. Man kände inte lusten att gå i short, t.shirt gik bra men långbrallorna var på 🙂

20180817_141338.jpg

Nå nu måste jag sätta fart på dagen, jag ska ju jobba för tusan 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Aug 19, 2018 @ 17:03:35

  Nå Anna nog måste du någon gång börja ta åt dig av all beröm, det jag har sett och hört så är det ju faktiskt du som gör att de andra trivs med zumban. Gudrun – 18 år, imponerande hoppas att ni får ha henne kvar ett bra tag till. Ha det gott med familjen, skönt att det är lite lugnare med Rasmus 🙂

  Svara

  • Anna
   Aug 19, 2018 @ 23:34:41

   Ja men jag har ju så svårt med det att ta till mig beröm! Jag tänker att äsch de vill bara vara snäll men folk skulle väl inte betala mig gång efter gång för att bara vara snäll heller förstås:)
   Jo jag skulle hoppas hon blir nått år till men jag tror nog sista versen är påbörjad för henne. Jo det är ju skönt när allt är lite lugnare, hoppas det håller sig oxå…. ett tag iallafall 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: