Idag börjas det

Semestern är slut! 5 otroliga veckor, egentligen skulle vi bara haft 4 men det kändes i slutet som om nej jag pallar inte att gå tillbaka än så jag tog två dagar till och sen var jag ledig två enligt schema så jag fick hela veckan och börjar idag. Lite tokigt skulle säkert många tycka men det är rätt skönt ändå. Men jag känner mitt inte redo än, jag är inte utvilad än. Men då har det ju varit livat under hela semestern av olika anledningar!!

utmattad

Vi tog ju ner poolen igår, tvättade den och hängde den på tork. Efter mitt strong pass så plockade jag ner den, vek den och satte den på vintervilan. Jag hade sån energi efter passet så det gick av bara farten. Men nu måste underlaget och spaet stå, vi jobbar ju hela helgen båda två och det blåser rätt hårt så det skulle inte ens ha gått iallafall att ta bort det, det hade flugit iväg. Men på måndag börjar jag med det. Jag har skurat av presenningen från ovansidan iallafall.

20180816_204334.jpg

Mina blommor jag fått av bla en av zumba kidsen, Freja vägra tappa greppet om sommaren, den gör ännu blommor och sommar arrangemanget som mina Goldisar köpte i Maj efter avslutad kurs blommar för fullt! Och jag har inte gröna fingrar och är inte så bra att ta hand om dem. Men på nått vis överlever alltid blommorna jag får av zumba folket. Kanske för att de ger med hjärtat ❤

Passet gick kanon igår, jag har ju för jävligt ont i ryggen men jag har ett skydd på och sen lite värktabletter så funkade det. Det är inte det att det gör ont hela tiden men jag har svårt att komma upp från liggande tex, annars funkar ryggen bra när jag varit i farten en stund. Men just när jag varit ner på golvet och det är man ju mkt i strong man växlar, sen att komma upp….. det kan hugga rejält men det gick bra ändå igår. Jag visade. gjorde någon här och där sen körde jag på deltagarna. Så det gick skit bra iallafall.

Imorgon ska jag vara och köra på Viktoriatorget… som tydligen flyttat in på Rajalla, det är en dans uppvisning hela dagen. Jag inleder med 15 minuter zumba 🙂 det ska bli roligt att få göra lite sånt. Jag fick en så fin förfrågan från Torneå av henne som arrangerar. Jag hörde att du är en riktig profil inom zumba i Haparanda 🙂 Det var ju kul att jag betraktas så, för det gör man ju inte själv. Jag tror fortfarande att folk bara säger att jag är en bra instruktör för att vara lite snäll och stödjande! Men igår fick jag verkligen fina ord av en deltagare, hon tom grät. Hon tyckte det var helt fantastiskt att få träna ihop med mig, att jag inspirerar, sprider sån glädje och driver på så man vill jobba. Jag blev så rörd av att se dig där uppe på scenen så jag fällde en tår sa hon medans hon stod och grät lite till!!! Helt otroligt!! Det tänkte man väl inte att man som instruktör kan göra!! Men det är en tjej som tränar och älskar träning själv, hon har själv varit instruktör så hon vet va det vill säga. En annan sa igår till mig, det är DU som gör det här, det beror så mycket på den som leder vad passet blir och det är ju sant 🙂 ❤ De orden gjorde mig rörd, kanske man skulle börja tro på sig själv litegrann ❤

tro-pa-dig-sjalv-tiger-katt

Ja ja kanske man skulle börja fixa frillan lite, jag tvättade ju håret igår och det kräver alltid lite arbete och sen förbereda mig, oss Danne som oxå börjar idag och ungarna för jobbet!!!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: