Bara att konstatera

Det är bara att konstatera, sommaren är över! Här uppe behövs det inte mycket, ett åskväder för sent på sommaren som typ i augusti och det är slut. Och så var det nu oxå. För två veckor sedan hade vi 32 grader i poolen, det var mellan 27-30 grader varmt ute och så kom åskan! Nu har vi inte kunnat bada i poolen på över en vecka, det var kring 24 grader under förra veckan, nu bara 20. Så igår började vi tömma den. Idag efter att jag övat mina koreosar så ska jag städa ur den och hänga den på tork. Sen får vi ta botten, det den stått på när vi blir lediga nästan gång, jag börjar ju jobba imorgon!!!! :< Det den stått på är inte lite att ta reda på. Först en grön presenning, sen tror jag markisoleringen kommer efter det den gråa betong mattan och så en blå presenning på det! Och de är så jävla stora, de är svåra att tvätta av ordentligt, var fanken ska man hänga allt på tork!

20180816_084742.jpg

Den ser lite moloken dr den står och väntar på rengöring! Nog gör man mycket jobb för bara typ 5 veckors användning! Jag tror jag satte upp den den 6/7 efter mycket funderande om jag skulle orka. Men Dennis och Mathilda var här och hjälpte mig så den kom upp. Räknade, det blev 6 veckor med pool varav den bara stått de sista två veckorna. Men det har varit så skönt att ha den iallafall. Det var värt besväret att både sätta upp och ta ner. Jag har badat minst två gånger om dagen, de varmaste veckorna. Det har varit en befrielse för mig att ligga där och guppa runt. Om jag inte hade varit sån fegis så skulle jag kunnat börja bada redan två tre dagar efter att vi satt upp den för då var det redan 24-26 grader i vattnet. Men jag går inte i förrän det minst är 28. Savannah har badat sen vi i princip satte upp den. Så fort vattnet var rent så hoppade hon i 🙂

Idag blir det Strong by Zumba!!! Yeeeh det är så jäkla roligt, det är världens bästa träning, du kör stenhårt burpeesar, upphopp, plankor, armhävningar, knäuppdrag, lunges och allt annat kul. Men musiken är såååå bra, programmet är sååå bra, alla som tillslut vågar prova älskar det, hahaaa om de inte hatar det! Nä de flesta gillar det faktiskt, de tycker det är lika roligt som jag 🙂

Så efter att jag morgonfikat, checkat av fb, så går jag igenom dagens pass och sedan ska jag börja tvätta av poolen….. så nog har man sysselsttning fast att man ännu är ledig 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: