Är det inte det ena….

så är det det andra… jag var och fick hjälp för rygg, vad och lår igår! Vaden och låret kändes genast mycket bättre. Ryggen var skit bra igår och jag kunde lyfta benen högt utan att få ont. Men idag är det likadant igen 😦 hoppas det är typ träningsvärk! Han sa att det kommer som vara så bra som det kan bli efter ca 2 dagar. Så får se imorgon då hur det känns. Men idag får jag nog åka och köpa ett rygg skydd, jag har ju ett men det är så stort, köper ett mindre. Jag måste ha nått som håller ryggen på plats, en lite tippning åt nått håll och det kan vara kört. Jag har råkat ut för det x antal gånger och det är inte roligt.

Vi var till mamsen igår, hon är på korttids, det känns alltid så tråkigt att lämna henne där. Hon sa nu att nej jag vill ju med er när vi skulle gå. Hon pratade nästan inget igår, satt mest och lyssnade. Bejan visade huset hon ska titta på. Vi pratade och hon skrattade med oss då och då. Lilla fina mamsingnen ❤

Idag blir det zumba fitness, passet var fullbokat imorse så jag var och öppnade upp lite platser. Det är så roligt att folk gillar zumba, det är en rolig träningsform ❤

Vi fick meddelande från Zallys ägare i morse, allt går bra, de hade funnit varandra. Zally var en hund med ett stort hjärta och det är Lena oxå, man såg hur hon nästan började gråta när hon såg henne, hon hade svårt att hålla tillbaka tårarna. Hennes grannar hade gett Zally presenter och önskade henne välkommen till Öjebyn. I morse stod detta bakom dörren. Tänk vad roligt ❤

20180814_090408.jpg

Ja ja nu öva koreosar och sen sätta igång dagen.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: