Brrr…

Fan vad kallt det är ute! Bara 13 grader nr jag steg upp, nu får vi börja tömma poolen. Tänkte be Danne sätta den på tömning idag så kan vi städa av den under veckan. Men det har varit en härlig bad period detta år, jag tror aldrig jag badat så mycket i poolen som i år. Danne badade oxå några gånger…. hahaa men då var tempen i poolen 32 grader! Vi hade från 28 och upp hela tiden, sista veckan innan det blev kallat så låg den på 30-32 grader, helt fantastiskt! Tänk och vi tänkte inte ens sätta upp den.

Sista dagarna på semestern, vi skulle egentligen båda två börjat jobba idag. Men vi kände att nej, det funkar inte, vi måste ta några dagar till så vi börjar på fredag båda två. Skönt med nästan 5 veckor semester.

Idag ska jag med min rygg på massage. Jag har fått presentkort av Dannes mamma för ett år sedan för han är så bra säger hon. Och han har fått bra kritik ute på stan. Nu är det verkligen nödvändigt! Jag har så jäkla ont i ryggen, när jag ska upp från sängen eller när jag suttit en stund, det är helt otroligt vad ont det kan göra. Sen är det ju mina ben…. vi får se vad han kan göra åt det 🙂

Det kändes tomt efter att Zally åkte igår, jag gick hela dagen och tittade efter henne. Om balkong dörren stod öppen och ingen var ute så flög tanken direkt, var är valparna. Nu var det ingen valpis som mötte mig när jag kom upp på morgonen, glada, pinknödiga och hungriga. Det var så tråkigt igår kväll här hemma utan Zally. Men Lena hon som hämtade henne verkade vara jätte bra. Jag tror hon och Zally kommer trivas jätte bra ihop. Hon är sjukpensionär och hemma hela tiden, tänk vilken omvårdnad hon får vår lilla Zally ❤

Vi var och shoppade till Rasmus igår, han behövde nya skor, nya byxor och nya tröjor, vi hittade nu bara en tröja men jag får hålla utkik efter fler sedan. Men nya tennisdojor, två par nya mjukisbrallor och ett par nya jeans. Så då har han det iallafall brallor!

Allt har varit lugnt på den fronten de sista dagarna. Han har inte surat eller gapat sen vi var i Kalix. Vi har haft jätte bra samtal, vi har ju tom varit till Kukkola ihop. Det är inte det att man inte får bli förbannad, det får man, det handlar inte om det. Det handlar mer om hur man gör det, han blir så destruktiv, han skriker en massa, han slår och bankar, han far fram som en tromb! Sen efteråt nr allt lagt sig säger han inget, han vill inte prata om det, han är bara tyst och arg i dagar. Allt byggs ju på hela tiden, man måste prata ut om saker som händer. Rasmus gillar inte att prata och har svårt med det ibland. Eller det är nog inte det att han inte gillar att prata, han vill nog uttrycka sig, berätta men har svårt med det pga sin språkstörning, svårt att hitta orden när man ska gå på djupet och förklara. Jag känner rätt tung oro inför Natur! Men det är mycket matte och han är skit bra på matte, det är det dom flesta har problem med. Men sen är resten som det alltid varit, vi får ligga i. vi får hjälpa dr det behövs. Så som vi alltid gjort. Det har oxå minskat ju äldre han blivit så det går ju hela tiden framåt. Och nu det vi står inför tror jag kommer att hjälpa honom mycket.

Livet är inte alltid lätt, fast jag tycker jag har stått inför nog så många prövningar genom åren, flera tunga separationer, otroheter, jag har blivit sparkad på, slagen, hotad, barnuppfostran mer eller mindre ensam i de svåraste situationerna, jobbiga tonår, både nu och tidigare, droger, jobbet, jag har varit som stöd åt många andra genom alla dessa år, i över 30 år närmare bestämt, ADHD, inte alltid lätt att tas men men ganska roligt när det funkar, men det är utredningar, samtal, stödja här och stödja där, men INGEN frågar hur jag mår någonsin, det är samtal på skolor, hålla reda på lagen, veta vad vi har för rättigheter, hålla koll på hjälpmedel, slåss för rättigheter hela tiden. Och bredvid allt detta ska man ju leva oxå, man ska sköta om en familj, ett hushålle och jobbet. Och än så länge står jag pall, det har varit och är jävlig nära en total härdsmälta. Och jag tror jag inte fixat det om jag inte haft ett par bra vänner, Minna som stöttar, peppar, som ger mig goda råd. Åsa, som när vi har våra dreadsstunder hinner prata massor, stöta och blöta. De stunderna är värd massor. Jag har mitt Crazy Crew, det är ett så härligt gäng, vi har varandra och vi finns för varandra. Nina och jag har gjort en hel del ihop och hon har varit/är en klippa. Många av dom vet nog inte att bara ett ord här och där har gjort så mycket. Hur jag kanske just då behövde höra just det. Vi är ett så härligt gäng vi på Fysioteket. Sen förstås min sambo som nu oxå blivit en klippa. Han har verkligen steppat upp och är ett stort stöd i allt. Sen min underbara systerdotter Petra och mina systrar ❤

 

Zumban är det ultimata må bra medlet, jag sätter på musiken och jag glömmer allt, jag bara ger järnet på scenen, och dansar röven av mig, sen mår jag bra resten av kvällen. Och det fina är ju att det är inte bara den kvällen utan jag är ju på ständig jakt efter nya korosar, jag tränar det nya och vad gör man då, man lyssnar på enormt bra musik och man dansar ❤ Sen alla underbara zumba människor, ni skulle bara veta vilken sammanhållning det faktiskt är, vilken community zumba har skapat ❤ Så nog vet jag jag tar mig igenom detta oxå.

Ineeedzumba

Ja ja nu ska jag börja kolla lite på fb, kolla koreosar för jag hinner inte på eftermiddagen, vi ska till mamma och hälsa på ❤

 

Livet är inte ett problem att lösa
utan ett mysterium att uppleva

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Aug 13, 2018 @ 18:44:43

  Oh älskade vän ❤️ Jag finns här anytime!! Min soulmate 😍 Jag beundrar din styrka och omtanke för alla omkring dig!! Men ibland orkar man inte… Det är ok att känna att man vill ge upp… Och ibland behöver man ge upp… En stund. Andas. Landa. Ladda om och resa sig igen… Starkare förhoppningsvis ❤️
  Kram 😘

  Svara

  • Anna
   Aug 13, 2018 @ 19:17:48

   Ja Nina jag vet ❤ och bara tanken på att du är där och jag vet att du finns när jag behöver dig ger mig en otrolig styrka, ork att gå vidare ❤

   Svara

 2. pian
  Aug 14, 2018 @ 13:18:14

  Jag finns alltid till hands älskade syster<3

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: