Zally

Igår var en bra dag. Det blåste ju som bara den så vi fick kolla att allt satt som det skulle. Jag och Bejan var till Annika och kollade att allt är bra där med, de är ju inte hemma. Sen var vi ut till Pelle i Pentheikki en sväng. Men innan det var vi och kollade på ett litet hus Bejan blev förälskad i. På eftermiddan vi, jag. Danne och Rasmus med Petra och familjen till Kukkolaforsen och tog en fika, kollade in utställningarna och de gamla husen förstås. Sen avslutade vi på Milano med Bejan.

Zally fina lilla busiga påhittiga underbara Zally flyttar idag till Lena i Öjebyn. Det kommer att bli så sorgeligt nr hon far. Men hon kommer att få det så bra med Lena, jag hör redan när jag pratar med henne hur älskad hon kommer att bli. Lena är sjukpensionär och alltid hemma så det är ju helt kanon för en hund. De har varandra och rå om 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den största trösten är ju att man vet att de får det bra, de blir älskade i sina nya hem.

Zorro som var lite lugnare och gillade att sitta och titta ut över gården, ligga på trappan och mysa och när det var fart så var det fart. Han hamnade med ett ungt par, där han är medelpunkten i livet. De är aktiva och mycket i farten. Han kommer att älska sitt nya liv ❤

20180804_092131-1.jpg

Zäta som för sitt blåa öga blev döpt efter mitt barnbarn Alicia (hon kallar sig själv för Zäta) kommer att få heta Zelda, hon är bestämd, fräste ifrån till de andra hundarna, älskar fart och fläkt, hon var alltid på gång. Nå finns det ingen som vill busa med mig NUUUU? Hon kommer i en 4 barns familj med eget stall och hästar, kunde det bli bättre. Det kommer alltid finnas någon som har tid med henne. Det kommer att bli kanon för alla mina små vänner ❤

20180808_172744.jpg

Men nu gör jag aldrig mer detta med valpar, det är så tungt när de ska fara. Och när de sista far blir det jätte tomt! Men jag har min sida på facebook där de alla går in lite då och då och uppdaterar. Lena har ingen facebook men hon har varit bra hela tiden att skicka sms så jag får det den vägen helt klart. Det är så roligt att följa dem, att få vara med och se hur det går, kanske jag kan ge något råd här och där ❤

Efter Zally åkt idag så ska vi och shoppa lite kläder med Rasmus, han behöver både byxor och tröjor, han har ju vuxit så allt är för litet…. eller trasigt!

Nä nu ska jag kolla fb och umgås lite med Zally ❤

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: