Blåsigt

Jäkulens vad det blåser. Helt otroligt! Får se då, jag har tagit bort utemöbler och fällt ihop dom, vi täckte poolen med det andra poolskyddet oxå så inte vår termomatta far i blåsten. De har ju lovat upp mot 25 m/sek i vindbyarna idag. Blir det det så får vi lossa på studsmattan så den inte lättar och flyger iväg.

Vi hade tänkt hitta på nått med Petra och Janne idag men får se då, det beror ju på hurdant väder det blir! Blir det nu storm så kan man ju inte göra så mycket. Ja inga större ute akiviteter iallafall. Bejan ville ut och gå 4 tullars idag så det ska vi nog göra….. ja beroende på vädret då, de har ju inte bara lovat storm, de har ju även lovat regn!

Zally åker imorgon. Samtidigt som det kommer att kännas i hjärtat så blir det oxå skönt. Det är ju en hel del passande med en valp, kolla att den inte äter nått, kolla att den inte biter sönder, finns det kiss eller bajs, mat flera gånger om dagen osv. Annars är hon jätte duktig och det blir inte många olyckor inne numer men det är klart de är ju praktiskt taget uppvuxna ute på gräsmattan. De har ju verkligen fått vara ute och nu när man har bara en så hinner man ju gå med den när den vaknar och när den ätit och så vidare. Nätterna är den nästan helt torr, jag hittade en liten pöl idag. annars är det flera dagar sedan hon kissat in på natten. Men hon får det bra med Lena. Lena är sjukpensionär och gillar att vara ute i skog och mark. Så det kommer att bli bra, Zally får all den uppmärksamhet hon förtjänar ❤

Nu ska jag inte på youtube och kolla efter en koreo till tisdag, måste kolla nya zin releasen oxå. Jag har bara snabbt hunnit kolla igenom den. Så kanske jag hittar något där med 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: