Livet är kaos!

Livet har varit mer eller mindre kaos i några dagar. Ibland känner jag som jag ger upp, jag backar undan. Men så hände något igår, eller egentligen två saker som gjorde att jag visste att jag är på rätt väg. Vi jag och Danne hade två bra samtal, det ena var jätte bra för oss alla 3. Det andra samtalet var väl inte så bra på det sättet men jag fick det ärendet uträttat, jag fick sagt det jag ville ha sagt.

Det är lustigt hur personer som missbrukar inte tror att andra ser det, hur de tror att vi inte vet. Vi både ser och vi vet!!! Att blir förbannad och skrika gör inte att vi INTE ser, vi ser fortfarande! De tror att de kan lura oss hur länge som helst. Man står där och pratar, sluddrar, vinglar, ömsom står, ömsom sitter, uppspärrade ögon, så det känns som om ögonen håller på att ploppa ut ur huvudet, man beter sig slött, slöa rörelser, slött prat, inte förstår det man säger, man får upprepa sig, babblar på, skriker. Man verkar ha backat i utveckling, man har inte gått framåt allt, snarare bakåt, man har en förvriden verklighets uppfattning, trotts att jag kunde slå hål på den flera gånger och så är det inget som är galet!!! Då är mycket galet! Men jag känner mig själv till freds, jag känner mig nöjd över livet och jag tror jag hittat ett nytt misson kampen mot droger! Jag tänker på det den fd mssbrukaren sa och han har info från Haparanda, han sa så till mig Anna, du kan inte göra något, tro inte att du gjort nått fel, acceptera att DU kan inte förändra detta, det måste komma från personen själv, lev ditt liv, var lycklig. En missbrukare kommer alltid till botten någon gång. Och det rådet tar jag till mig. Jag känner att från och med igår släppte något, en ångest jag haft.

Jag körde mitt Strong pass igår, det är så jäkla roligt, det är ett så bra pass, man får som deltagare verkligen köra så mycket man kan, du kan förändra det ur din egen dags form. Jag tycket det är ett super bra pass!!! Man känner sig tillfreds efteråt. Jag säger bara jag tackar gud för att jag har min zumba på vilket plan det än är. Det är min fristad, den ger mig energi, den ger mig allt ❤

Ja ja nu ska fixa barret, sen kolla lite på facebook och så starta dagen på allvar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: