Acceptera

Ja hade ett givande samtal igår med en kille. Han sa så många vettiga saker, mycket som jag kunde ta till mig. Det gav mig många aha upplevelser. Vi pratade om många olika saker. Summan av kardemumman blev acceptera det du inte kan förändra, lev ditt liv på det bästa sättet du kan, alla gör vi våra val i livet, välj att leva och ha kul. Sen när det gäller andra saker så måste vi bara stå pall och se var det bär och hoppas att vår styrning går åt rätt håll. Och att människor som inte ska lägga sig i inte gör det!

Körde mitt zumba fitness pass igår och det gick jäkligt bra! Det var så jäkla kul, vi blev ändå tror jag 14 stycken, skit roligt 🙂 tror att min enda tabbe igår var att jag kom av beat på ett ställe i slutet av nya flamencon.

Idag ska jag börja träna zumba Gold låtarna och imorgon är det dags för Strong by zumba.

Valparna är så duktiga, inte en piss idag nr jag klev upp vad jag hittade. Bara fort ut så fixar dom det. Så de har redan ätit och pissat, de större har fått sitt, alla förutom Dessie. Hon äter ju här i köket och det går inte med valparna för de hänge i hennes matskålar och snor maten av henne. Så när de somnat får hon sitt.

Nä nu är jag hungrig och ska sätta igång dagen så något blir gjort. Det är varmt ute redan, 19 grader när jag steg upp.

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 08, 2018 @ 11:14:24

    Så är det… Vissa saker får vi bara acceptera, dels för att kunna fortsätta leva och dels för att inte bryta ner oss totalt ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: