Ett steg fram och två tillbaks

Ja så kan det oxå vara, livet är inte lätt just nu i vår familj. Jag vet uppriktigt sagt inte vad jag ska göra, hur jag ska göra, vad ska jag säga, vad jag inte ska säga. Allt jag gör är fel, jag kan fara åt hellvete och jag är en fucking jävla hora, livet skulle bli så mycket bättre om jag inte fanns. Jag har längre ingen makt över situationen. Det känns hopplöst helt enkelt. Inget jag säger eller gör biter. Ibland behöver jag inte ens säga något förrän man blir förbannad. Därför tror jag oxå att det inte har med mig/oss att göra alla gånger heller. Det bara exploderar helt utan anledning. Igår ställde Danne en fråga och hellvetet bröt lös! Jag fick skulden förstås men det var kört där. Ändå var det något som jag vet att man hade velat tidigare…. men nähädå, så var det inte alls. Jag tror att man på nått vis tror att jag straffas. Men den enda som mår dåligt är personen själv. Vi försöker nu agera gemensamt, Danne har verkligen tagit ett kliv framåt, han gillar ju inte annars att ta konflikter men nu har han verkligen visat att man beter sig inte hur som haver skorna skaver. Och det känns skönt att jag inte alltid står själv!

Igår var vi och snurra runt i Happis med syrran, vi kollade lite runt. Hon har ju lite planer på att köpa hus här så vi gled runt lite och kollade områden och hus. Annrs blev det väl inte så mycket annat gjort igår….

Idag ska jag iväg och fika med Maria Wessel. Jag tror att det var så att Kristina Segerlund, mitt ex styvmamma var moster till henne. Jag har nog inte pratat med Maria på typ 20-25 år. Och nu messade hon mig igår och ville ta en fika! Jätte kul faktiskt 🙂

Idag blir det zumba, vi ska dansa flamenco!!!! Japp, det ska bli så roligt 🙂 Nä nu är det bäst att sätta igång dagen!

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Aug 07, 2018 @ 12:20:14

  ❤️ Kram på dig vännen…

  Svara

 2. Åsa Tornin
  Aug 07, 2018 @ 17:47:04

  ❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: