Morgon dagens låt

Det är så skönt att jag inte längre behöver flera dagar på mig för att öva in en låt. Nu behövs det gås igenom några gånger bara så börjar den att sitta. Det är så skönt, då behöver man inte ha s¨ån panik hela tiden. Min tid räcker till lite annat oxå, Kruxet är att låten jag tagit till imorgon är lite krångligare, nå får se om jag hinner få in den annars så kör jag utan ny! Fast det är flera låtar där som jag hade velat redan ha bytt ut…. och om min vad inte kommit emellan så hade jag hunnit med det. Nå jag hinner 🙂

Ser lika kallt ut idag som igår. Fast gårdagen blev ändå rätt behaglig. Jag var ute med Alicia och Marianne, vi var och lekte i lekparken och promenerade rätt länge med barnvagnen och det var jätte skönt.

Vad hemskt det var med den 20 killen med downs syndrom, han som blev ihjäl skjuten av polis. Jag menar nog ser man ju att människan har downs, de har ju ett specifikt utseende, jag fattar inte hur detta kunde hända! Och 3 poliser! De sköt honom i magen! Vad hände med varningsskott? Ett enda skott i luften hade nog räckt. Han hade ju autism oxå, autister kan va rädd för ljud kanske han hade reagerat på ett vaningsskott och blivit paralyserad? Nu ska man ju inte spekulera i efterhand, vi var inte där. Men de borde ha sett att han har downs. Så tragiskt för alla, verkligen.

Annars har jag inte pysslat med så mycket igår, kollat koreos, tvättat fönster med nya musiken i öronen, 3 hann jag ta. Det blir till att fortsätta idag. Savannahs och vår walk in closet tror jag jag tar nu. Sen blir det lillfönster och balkongen. Vardagsrummet och RAsmus rum sparar jag till sist! Rasmus har lovat städa….. får se då om det blir av. Men det ser hemskt ut i hans rum!

Jag la ut Zumba Gold starten. 45 anmälda på några timmar bara och det är uppstart först om en månad. Ja ja nu ska jag köra igång, måste börja med morgondagens koreo 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: