Det var det det

Nu är det nog slut på vår underbara sommar, 16 grader på morgonen. Det kommer ännu att fortsätta vara mellan 20 och 23 grader såg jag fram till slutet av augusti men det varma är över. Poolen nådde upp till 28 grader igår, solen var riktigt varm under dagen då den kom fram. För mig är det så deprimerande, jag hade ännu inte fått nog så att säga. Det behöver inte vara några extrema temperaturer hela tiden men just att det kanske är runt en 20-22 när man stiger upp, sol och sen att det blir upp mot 30 under dagen, gärna över men det är inte nödvändigt och kvällarna håller sig runt 22-25 grader, helt perfekt!

Jobbade som tusan med företaget igår! Jag har ju tittat på de låtar jag vill ha, men jag hade typ 20-25 att välja mellan. Nu tog jag ut listan, två koreos hade jag skrivit men igår gjorde jag nästan alla, alla förutom två. Så de ska jag ta itu med idag. All musik är nedladdad, jag har gått igenom låtarna och kollat volymen, kollat att det inte är nått konstigt tillägg i slutet eller början och inte massor av sekunders tystnad i slutet, en del var helt perfekt andra fick jag göra om lite. Men nu så nu är det bara att börja nöta, en del koreos gör jag om så det ska passa mig och min grupp bättre. Måste bara sätta datumet!!! Usch till när ska jag lova vara färdig???? Alltid lite pirrigt, tror jag sätter 3 September 🙂

Det går bra för Zorro (han får behålla namnet), messade lite med Sanna igår, vill ju inte verka vara som en stalker heller 🙂 Men det hon skrev så verkar han trivas med dom, han hade sovit bra, bitvis i deras säng, han hade inte grinat. Hon sa att han busar på och vill vara nära och han söker väl trygghet nu för hela hans värld han är van vid har ju rasat. Men valpar glömmer fort, när de få all uppmärksamhet så brukar de glömma fort. Hahaaa, det är värre med oss, vi glömmer inte dom ❤

Jag kan bara inte sluta fota dem, de är ju så otroligt söta. De har blivit ännu busigare nu när de bara är två, Zorro stod ju för lugnet, han lugnade ner bus tjejerna. De följer oss ute på tomten, var vi än går så är de oftast bakom. Dom är så fina våra små hjärtan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag kände igår när vi satt och pratade jag och Danne att nej, jag pallar inte att ännu gå tillbaka till jobbet, Danne kände likadant…. så vi tog ledig några dagar till så istället för att börja jobba på måndag den 13:e så börjar vi till helgen båda två. Det känns skönare så, det blir iallafall lite mer.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: