Var är värmen

Ja ja nu är det väl över för denna sommar! Kollar klart.se och det mesta vi verkar komma upp i är 23 grader! Usch då, jag hade velat ha liiite till. Nå men vi får vara tacksam över att sommaren varit helt kanon! Det har regnat en dag och då var det några timmar bara och nu när åskan kom regnade det ju på kvällen. Men annars har det varit mellan 25 och 30 grader hela min semester! Och inte nog med det, i Maj hade vi några veckor med värme, sen blev det lite kallare i början av Juni där men sen kom värmen efter midsommar igen, så visst vi kan inte klaga.

Zorro åkte igår, det kändes i hjärtat det gjorde det. Men har får ett jätte fint par som nya ägare, unga 21 och 22 år men de visste vad de ville ha och hade letat i 2 år efter rätt hund. Jag packade hans väska med, en bit av filten, lite leksaker de haft här, tandborstben, bajspåsar, first aid kit, ett koppel och sen hade vi så mkt mat så de fick med sig ca 7.5 kg! Sen förstås besiktningsprotokollet, köpeavtal, vaccinations intyg osv. Sen skrev jag ihop litegrann om valparna, när de föddes, hur de var som små och hur de utvecklats under våra veckor med. Lite om foder och hur raserna pinscher och tibbe är. Lite goda råd som att läsa om de båda raserna så man vet vad man har att vänta sig och vet hur man ska göra. Och sen kontaktuppgifter till oss förstås.

20180803_131428.jpg

Hej då fina älskade underbara Zorro ❤ jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ett bra liv i Piteå ❤

20180804_092131.jpg

Det här var från sista kvällen, det var som om han anade något, han var så fundersam. Han ska få behålla sitt namn Zorro, Zally skulle oxå få heta Zally. Får se då hur det blir med Zäta 🙂

De andra valparna har faktiskt sökt honom lite, de har varit ovanligt lugna efteråt. Det är som nu först jag ser att de börja bli lite sig själva igen. Dessie sökte lite först, hon var ut runt friggeboden och tittade, hon sökte runt gården och tittade inne. Men det gick över rätt fort.

Nu måste jag sätta igång med mina koreosar till Zumba Gold ordentligt, jag ska tillbringa denna helg till det. Jag har låtarna men behöver ju får ner dem oxå på papper. Det är ju snart dax att sparka igång. Jag har flera anmälningar redan.

Ja ja nu ska jag in på facebook och kolla läget sen vidare i etern med koreosar 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: