Spännande

Savannah ska pierca sig idag, en septum, dvs en ring i näsan! Hon är skit nervöööös!! Får se då om hon vågar göra det. Fast belöningen att faktiskt ha en är så stor så kanske hon genom lider det hela. Men det går ju fort, man hinner ju inte känna så mycket. Det värsta är ju efteråt, då gör de ju ont hela tiden 🙂

Alltså det är underbara dagar, igår kväll var det ännu kl 23 , 24 grader varmt, jag njuter! Men det börjar bli tungt för djuren. Larry är som jag sagt tidigare, grinig och jag tror det är värmen, Dessie solar men han drar sig undan. Idag steg Danne upp med valparna och när jag klev upp en timme senare så satt de här ute. De rusade emot mig för att hälsa och sen budade de ett tag men nu har de däckat i skuggan på altanen…. den är ännu i skugga en timme till.

Vi har ju våra nya små småttingar med mamma. De knallar runt där i carporten när Danne mekar där inne. Igår fick han hålla 2 av dom. Jag ställer ut en stor skål kattmat och vatten varje morgon och nästa morgon är den tömd. När valparna flyttat och vi slutar gå in via carporten så ska jag bygga ett vinter bo till dom. Med markisolering under, hö, blad och allt vad de ska ha. Mina kottar ska ha det skönt om vintern när de sover 🙂

Badade i poolen igår igen, flera gånger, det är så skönt att bara glida runt där. Savannah var oxå i flera gånger igår. Nä nu måste jag skynda mig, vi ska ju iväg snart!

Lägger upp bilder på Savannahs septum imorgon 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: