Offerkoftan

Nä nu är det dags att rycka upp sig, ta av sig offerkoftan som Mia Törnblom säger. Man få ha på sig den en stund när man känner sig orättvist behandlad men sen är det bara att ta tag i livet igen. Jag brukar inte ha problem med det, jag brukar fixa det på en halvdag ungefär. Men jag har varit trött, extremt trött. Jobbet tar på en, kanske jag måste söka ner ännu mer i procent! Jag vet inte, jag får fundera på det.

Idag ska jag beställa tid för besiktning av våra småttingar, dom är så fina. Det här kommer att bli bra hundar, mer temperament än den andra kullen, de äger med dådkraft, de är följsammare, visar redan nu vad de vill osv.

Med Zäta måste man se vad vill damen? Vill hon sova, så låter man henne göra det, vill hon ligga i fred? Hon fräser till ordentligt annars. Och för att inte locka fram det så skulle jag råda de nya ägarna att lära henne, det här är min plats och här får jag vara i fred. De har oxå små barn och barnen måste oxå lära sig hundvan, när Zäta sover då låter man henne sova. HOn kommer fort att lära sig bita ifrån till ungarna annars. Annars är hon lugn och harmonisk, hon funderar länge på om hon ska äta eller inte, man för ibland doppa nosen i maten för att hon ska äta. Och maten ska värmas lite, 20 sekunder i micron annars tycker hon det är äckligt 🙂

Zorro är en tålmodig hane, han är stor och bastant, när tikarna blir för jobbiga då trycker han bara ner dom med sin tass. Han är snäll och surar aldrig, han följer dig var du än går, en fridfull herre.

Zally är liten och påhittig, hon var den med mest temperament innan men nu verkar hon blivit lugnare. Zäta är mer bestämd än hon. Hon gillar att ligga och sova under bänkar och gräver och bäddar lite som sin mamma.

De älskar allihop att vara ute och att vara fri, dom går ingenstans, de håller sig där vi är. Lite små upptäcks färder på några meter gör de men sen kommer de tillbaka. Usch tänk nästan vecka har jag dem inte längre 😦 Jag hoppas verkligen att mina fina små bebisar får bra hem ❤ det tar riktigt i hjärtat att släppa dem!

20180730_071017.jpg
Morgon vilan ❤

Var hemma hela gårdagen, låg i poolen på förmiddagen i en timma. Hade främmande av och till hela dagen. På kvällen var det ännu 26 grader varmt vid 21. Idag när jag steg upp 05.30 så var det 22 grader…. vilken otrolig sommar vi har! Folk är less, jag fattar inte. Det är ju så underbart att kunna gå ut med din kaffe kopp på morgonen, sitta och lyssna på fåglarna i morgonrocken och du fryser inte, det är livet det!

Idag ska jag gå igenom mina låtar i zumba fitness passet. Jag ska köra mitt pass imorgon. Måste se vilka min vad inte pallar med så får jag väl låna lite fr Gold listan tills den är läkt. Men det ska bli så skönt att komma igång igen, jag behöver ZUMBA!!!

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jul 30, 2018 @ 12:25:52

  Otroligt söta valpar 🙂 å vilka ögon den ena har. Tur jag har bestämt mig att det är STOP med hundar för ett tag framöver 🙂
  Precis som du säger, man får tycka synd om sig själv, det får man faktiskt, MEN sen är det också som du säger dags att se framåt, ofta är det saker vi inte kan påverka som kanske gjort oss lite ledsna eller känt oss orättvist behandlade och då är det onödigt att lägga energi på att lösa någon ensam, det går sällan 🙂 så blicka framåt bara, helt rätt. Känner så igen mig i dina ord.
  Hur verkar korvarna ? Fungerade vår plan 🙂 att skära den mitt itu och lägga i din egna ?

  Svara

  • Anna
   Jul 30, 2018 @ 19:47:37

   Korvarna har funkat fint. Lite mer som lossnar från the fake ones men inte nu mkt. Dom sitter därcde ska 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: