Lite bilder

Igår var ingen bra dag alls, hela dagen var tung. Jag pratade med mamma på morgonen hon hade gråten i halsen hela tiden. Jag grät några skvättar, jag tycker så synd om mamma oxå. Hon hade sagt under ceremonin att hon har svårt att hålla tårarna tillbaka för att hon tänker på mig. Jag klarar mig alltid, det gör jag. Här har jag snott lite bilder iallafall. Annars har jag inte velat veta något om det. Hela dagen var bara jobbig…. men det är nog kanske så han ville att jag ska känna.

Hon var vacker Nette ❤

Nå jag fick en hel del gjort under kvällen. Jag fick alla låtar till Zumba Gold uppstarten. Nu är det bara att börja skriva koreografier. Så någon nytta hade det väl det med….

Valparna fyller 7 veckor idag. Tiden går så fort, trodde det var 6!!! Så det är dags att beställa tid för besiktningen!!! Hoppas jag får under nästa vecka då, det måste jag få. De har sovit utanför sin valphage i natt i köket. Det gick jätte bra, de gillar inte att bli instängda. Hanen har jätte svårt med det, han vill vara lös. Han är så följsam oxå, jag tror han vill vara där vi är. Han söker när han inte ser, skriker för att han vill bli hämtad 🙂

Försökte gå ner på stranden igår och lyssna på musik. Lyssnade på Markus Fagervall och hans kompanjon Björkenvall, förnamnet minns jag inte. Det var jätte bra men hade lite svårt att hitta glädjen. Så när de andra for och åt så gick jag hem, det kändes bättre så. Jag la mig i poolen och flöt runt ett bra tag, somnade nog oxå en stund.

Det blir en strålande dag idag igen, härligt. Tror jag ska packa mig ner till någon strand och sola lite. Får se då om jag får med mig någon i familjen…. om inte så far jag själv. Det blir änfå inget vettigt gjort. Ja just fan vi har ju valparna, någon måste ju vara med dom. Då kan vi inte åka, jag, Danne och Savannah…. Jag har en tung höst framför mig, Savannah ska börja gå i Kalix, samtal och allt vad det nu var. Rasmus är i det värsta tonåren man kan tänka sig, han ska börja gå på samtal han med…. om jag nu får dit honom. Så jag behöver all återhämtning jag kan få!!!

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 29, 2018 @ 21:53:26

    Tänker på dig 💗

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: