Mulet

Hmmm, det är mulet idag…. det har lovats regn men icke sa nicke inget regn än. Men får se då. Jag har mina stora dynor ute än så jag håller koll!

Valpisarna vaknade strax innan 05.20, Danne steg upp och var ut med dom och gav dem mat. Jag steg upp 06.30 då osv alla här på golvet. Så tänkte passa på att blogga och göra lite sånt medans jag hinner. Sen är det full rulle igen. Dom är så söta alla valpisarna, alla har sin sin charm. Ja ja bara och gå och ta in dynorna, det börjar blåsa nu och mörknar på, snart är regnet här!

Igår var en dag med full ös igen….. fattar inte hur jag lyckas jämt med det. Eller jag lyckas inte med något det bara faller sig så. Först tidigt på morgonen dök Fredde upp med sina barn, jätte roligt att de kom, det är så länge sedan Fredde varit in. Eddie och Felicia är ju lite blyg för mig men det släppte lite igår iallafall. Vi har tittat på spindlar, känt på vattnet i poolen, hoppat studsmatta, tittat på min fina stora bad anka och de har lovat att komma och bada med mig. Mina valpköpare skulle ha dykt upp kl 10…. men de dröjde på sig lite så efter många om och men så dök de in 12.40 🙂 Jätte trevligt gäng från Skellefteå, det kändes så bra med dom oxå.  De blev förälskade i lilla Zäta så hon ska bli Skellefteåbo 🙂

Dennis och Alicia kom hit en sväng. Men Alicia var trött så de stannade inte så länge. Joel och Sussi kom med Lina, de ville bada lite, jag drog iväg på en zumba kids i parken. Det gick jätte bra med vaden, med koreosarna och med barnen. Det var varmt med de gjorde det så bra. Det var inte så många barn men vi hade kul med de barn som var där.

Sen hem och landa i poolen! Guuud så skönt det var. Vi var jag och Danne ute och käkade på IKEA, bara i bistron, inga ungar var hemma, de var ute med kompisar och annat. Savannah ville bara ha pengar så hon kan gå ut och äta med dom. Så jag swishade henne. Jag och Danne rantade runt stan en stund, handlade och sånt som man behöver göra. Väl hemma så låg jag länge i poolen och kylde av mig. Jag tror Danne håller på att få värmeslag, han känner att han mår illa hela tiden och är yr. Han behöver komma in i poolen och kula ner sig lite. Men jag tror han bara badat en gång i den. Kvällen var lugn ❤

Tonåringen var trevligare igår, han svarade tom trevligt utan att snäsa, vissa dagar går det tydligen! Sen andra så säger man Godmorgon så får man en svart arg blick och ett grymtande tillbaks! och oftast fortsätter hela dagen då i samma anda!

Idag tänkte vi att vi går ut och äter på River, men vi har lite delade meningar om var vi vill äta, så vi är ett gäng som går på River medans ett gäng går på Umppitunneli och äter. Det ska bli trevligt i vilket fall som helst 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: