Tonåringar

Det underbara vädret fortsätter och jag tror inte jag badat så mycket någonsin som jag gjort denna sommar… i poolen, men jag har tom varit i havet och badat, oc det var som att gå ner i ett badkar.

Igår hade vi valpköpare här, ett ungt par från Piteå. De verkar vara ett jätte fint par, med sunda funderingar och värderingar ang att ha hund. De har letat i över två år berättade killen, men det har inte hittat en hund som känns rätt för dom. Inte rätt i storlek eller det psyke de vill ha. Men nu så nu verkade det klicka för dom. De var begeistrade i Zorro. Så nu är även han bokad och handpenning betald. Idag kommer de och tittar på Zäta. Den familjen åker från Skellefteå och beräknas vara här runt tio nu på förmiddagen. De vill oxå känna att det klickar mellan dem och hunden. De är noga med att det ska kännas rätt, hon sa jag köper inte för köpandets skull, den ska ju trivas med oss i så många år. Så får de då när de kommer och Zäta är något för dem.

Alicia, Dennis och Mathilda var här och badade igår, Alicia provade min nya ”bad anka” först var hon jätte rädd för att gå i den stora poolen så Dennis bara lyfte i henne och höll henne i vattnet tills att Mathilda kom i och tog över. Hon gillade inte det, hon skrek i högan sky. Larry som avgudar Alicia flög upp som en projektil efter poolstegen, han har inte klättrat i den, han har inte ens försökt. Men jäklar när Alicia skrek då kom han. Upp fortare än ögat, jag fattade inte ens att han kom så snabbt upp, men att hoppa i där gick gränsen för honom och tur är väl det för jag vill inte ha Larry i poolen. Men han höll ordentlig koll!

Körde lite försiktigt igenom mina zumba kids låtar. Jag har ett zumba kids pass i parken idag. Jag har en sån lite varierad kompott, allt från de enklaste jag själv började med då jag blev kids instruktör till några av årets låtar. Men det är en sån ”visa upp lista” som jag kör efter när jag har allmänna grejer.

Valparna höll sig till klockan nästan var 06.30 i morse men då matade vi rätt sent igår efter 22 var sista svängen. Nå det är ju ändå rätt överkomligt att stiga upp den tiden 🙂 De var ut på piis och bajs, sen mat och ytterligare piss och bjas. Sen var det ett himla rejvande över huset, busa, bita, brottas så ligger de utslagna, långt ifrån varann, det är ju så varmt!

20180725_074912.jpg

Zorro är den som lite mer som Larry faktiskt, han kryper in vid mina fötter efter en stund och somnar där.Han är faktiskt jätte duktig, han gnäller redan ibland ut, han kommer när man lockar på honom och visar vem han vill följa. Han kommer att bli en bra hund till vårt unga par ❤

20180725_080819-1.jpg

Dessa tonåringar alltså! Ibland känns det som om man blir galen och ens tonåring helt förlorat förståndet! Vad hände?? Vart tog min lilla gulliga unge vägen, helt plötsligt är det ett argt monster som bor här hemma!!! Vad man än gör, vad man än säger så är han arg, allt är mitt fel vad som än händer och allt som än hänt genom åren! Så jobbigt!! Jag var tvungen att gå in och leta lite på internet och hittade andra som har precis som vi… tänk va att man alltid tror att man är ensam och att man gör nått fel. Visst, fel gör man oxå helt garanterat men som jag, jag har regler och står vid dom och det har gjort att sonen vänt sig helt emot mig. Och det har känts jobbigt och han har jätte jobbigt med det. Han är hela tiden fly förbannad! Sen blir det inte bättre av att det finns vuxna som talar om för honom att din mamma är inte bra, hon är en skit, en lögnare och du behöver inte lyssna på henne, som matar honom med en massa lögner. Och då säger jag inte att det är lögner för att skydda mig själv, ALLA vet hur det var och vad som hände, vad som pågick i många år. Men men jag får bara hoppas på att förnuftet återfinner sig i huvudet på sonen när tonåren börjar lägga sig. Men situationen är jobbig just nu.

Ja ja nu ska jag blanda shaken, in på fb och checka läget. Jag har ju zumba kids i parken idag. Jag har inte kört ett pass sen jag skadade mig då sist, men idag tänkte jag försöka köra ett kids pass så ser vi ju hur det känns.

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 25, 2018 @ 10:29:03

    Full rulle som vanligt i Annas liv ❤️
    Kram på dig vännen…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: