Det blir nog poppa idag

Det blir nog varmt idag, det var varmt igår oxå runt en 23-25 grader under dagen. Men solen ville inte riktigt titta fram. Men just nu är det rätt så molnfritt! Underbart, så idag blir det poolhäng för min del. Inte så mycket åka ut på stranden i år, det går ju inte när vi har valparna.

De har väckt oss klockan 06 idag! Denna gång steg Danne upp med dom. Jag vaknade efter 07. Så nu vilar de iallafall…. trodde jag…. nejdå Roffe väckte de bruna så då är det kört 🙂

Idag kommer ett ungt par från Piteå för att titta på Zorro. Sen kommer ett par imorgon och tittar på Zäta, de är från Skellefteå, ingen handpenning lagd ännu på någon av dom. Handpenning på Zally är lagd av en kvinna från Öjebyn. Så jag hoppas jag hittat bra hem till dem alla 3. Annonsen kommer att vara kvar fram tills att alla är hämtade och fullbetalda iallafall.

Ja ja nu in på fb en sväng och sen kolla om valparna kanske skulle vilja vara i sin hage en stund så man kan göra något. Man får ju bara vakta dem annars. Fast hagen är inte populär, de gillar att vara lösa, springa och busa, de är inte så mycket för att ligga ner och chilla direkt!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: