Tidig morgon!

Alltså valparna började gapa klockan 05 redan, Danne var upp och provade sätta in Dessie till dom men det funkade inte. De blev tyst en stund, nå jag steg upp, trött som fan, satte ut dom, städade i deras hage och gjorde mat. Sen gick jag ut och matade, vi gick in igen och de busade här ett tag för att sen slockna på filtarna tillsammans med Roffe.

20180723_071328.jpg

Jag har suttit och tittat klipp från Mamma Mia 2, den filmen måste jag bara se!!!! Alltså Cher är oxå med nu, hon är ju sååååå bra. Det är tio år sen den första filmen kom ut och det känns så nyligen kanske som typ 5 år sen! Den måste jag bara se! Det vore roligt att gå och se den med Lisen och Pia.

På tal om dom så sjöng vi igår med Just for fun och det var riktigt roligt, vi sjöng i nästan 3 timmar och det är rätt jobbigt även om man bara sjunger. Fast det är så roligt att sjunga, man blir så glad av det! Vi hann sjunga igenom nästan allt! Det börjar vara så mycket sångtexter så jag måste fixa en egen pärm till JfF!

Det fullkomligen öste ner igår kväll, vilka stört skurar alltså! Men det behövdes för naturen, allt behövde vatten! Nå det är utlovat sol nu resten av veckan så det hoppas vi på!

Hanvalpen blev avbokad igår pga hälsoskäl så nu är den ute på annons den med. Får se då var de hamnar jag tänker inte ha bråttom, jag avvaktar än. De rätta ägarna dyker upp.

Min vad är ännu inte riktigt ok, tänkte prova dansa lite idag och se hur det går men mest troligt måste jag avboka tisdag/torsdag. Jag vill att det ska läka så bra som möjligt! Det gör inte ont längre när jag går så det är ett framsteg, men en fel rörelse eller om jag stampar till så känns det direkt. Så det är bäst att ta det säkra före det osäkra. Provar idag så ser vi hur det känns. Imorgon ska jag ha zumba kids i parken kl 14 men det går, där kan jag tona ner rörelser och där hoppar vi ändå inte så mycket.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: