Regn

Det verkar ha regnat hela natten! Kom fortfarande lite regn när vi steg upp. Men just nu är det uppehåll trotts att det visar att det ska regna hela dagen idag fram till klockan 10 imorgon! Hoppas det är fel iallafall, jag hann ju inte i poolen igår! Jag vill bada.

For till Kalix men Mathilda, Dennis och finaste gull ungen Alicia och igår fick jag veta av henne att fomma minsann är hennes kompis ❤ Vi var och kollade en Bamse föreställning. Det var Bamse och Lova som var och sjöng till barnen och sen fick de träffa dem efteråt. Det var jätte bra. Alicia var nöjd.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Valparna kräver mer och mer nu, de vill inte vara i sin inhägnad på gården och de ska fort ut ur valphagen är inne oxå. De ska vara med. Idag regnar det ju så de har bara varit ute och pissat och bajsat så kom de in och åt här inne. De kissar på Ellens tidningar inte hur som helst inte och Zorro tom gnällde ut för att bajsa idag. Sen var det bus med mamma och pappa en stund och så sova med husse 🙂

Vi har nu intressenter på alla valpar, idag kommer den första och tittar på Zorro, på Onsdag den andra som ska titta på Zäta och sen har vi inte än fått riktigt veta dag på Zally än. Kö har vi på alla valpar så om någon ångrar sig så har vi ännu folk som vill ha valp 🙂 Valparna sover skönt vi har allt på vidgavel så det kommer in luft i huset 🙂

Ja ja nu ska jag vidare, in på fb, uppdatera lite här och lite där…. sen behövs huset ännu skuras! Det är städat hos valparna så det är klart. NU är det lugnt här allt vi har sover, både männskofolk och djur…. endast Anna är vaken 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 22, 2018 @ 12:27:29

    Ha en fin dag 😍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: