Annons :(

Alltid så tråkigt när det börjar närma sig slutet, valparna gick ut på annons igår kväll. Hanen är redan tingad här i Haparanda. Men han är med i annonsen tills att jag får ett absolut ja. Så det är tikarna kvar då. Hoppas nu bara att de blir sålda oxå 🙂 Ja just det, de fick sina namn igår oxå. Får jag presentera
Zally

Savannah döpte den 🙂

Zäta

Mitt namn. Jag valde det efter Alicia, hon kallar sig själv Zäta och de har ju lika blåa ögon ialf har valpen ett sånt 😀

Zorro

Det namnet valde Danne, han är en riktig Zorro denna kille 🙂

Dom är så fina och vill vara ute hela tiden. De sov länge i morse, till halv 8. Då gick vi ut på en gång, de busade och lekte. Sen fick de sin mat och lite mer bus och så var det dags att gå in i hagen så matte får sitta och ta lite kaffe i lugn och ro 😀

Det blåser lite nu på morgonen, men det gjorde det igår oxå. De lovar 31 grader enligt klart.se och full sol. Nu ser det ut som att vi får regn och åska på lördag och söndag men sen fortsätter det fina vädret. Regn kan ju behövas nu även om jag inte vill ha det. Men med tanke på hur torrt det är överallt och sen skulle jag behöva städa lite 😀

Imorgon ska jag ut på en svensexa, får se hur min vad håller, den är inte bra än. Men jag får välja låtar som inte har så mkt stötar, vi får se ska provdansa imorgon lite lätt. Det är inte många låtar 🙂

Igår var det poolhäng för min del, Rellu kom swishandes förbi så vi låg och plaskade runt och uppdaterade varandra i vad som hänt den sista tiden.

Ja ja nu ska jag ta min shake och kolla facebook en sväng. Sen göra rent i poolen och bara hänga 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: