Jag njuter

Vilket otroligt väder!!!! Vi fick upp värmarna till poolen i måndags så igår var det redan 29 grader på förmiddagen i poolen. Gud så skönt. Jag och Annika var ner på stranden en sväng, men det går ju inte att bada i älven, bottnen är hemskt, det är fullt av vassa små stenar, Annika skar sig lite under foten på en, det är stora bumlingar som du snubblar över bara för att sen sätta ner foten på en massa små! Det är så mycket gyttja och gegga på botten som virvlar upp så när du går så ser du inte var du sätter fötterna. Så på så vis är den inte rolig älven att bada i, men varmt vatten var det! Så vi gick upp till oss och badade i poolen 🙂 Där låg vi och guppade ett bra tag.

20180717_164134.jpg

Det var några killar/män som från Cape East som gick rätt långt ut i älven, det är grunt vatten nu så man går gå nästan fram till strömfåran innan man har det ens till axlarna. Jag och Annika började titta när de närmade sig att snart går det där inte bra. Nå en stannade och två började simma ner mot kajen, en av dom fick fast så han kunde ta sig upp vid kanten mot stranden men den andra orkade inte kämpa emot. Så han for runt var det är som mest strömt vid kajen, då ser vi hur hans kompis tar en planka och rusar iväg mot andra sidan av kajen. Men då har vi tur, vi har en av räddningsledarna från brandstation som ligger och solar och en annan utav gästerna var yrkes militär och utbildad i just kris situationer och vatten! De rusar fram och får upp killen. Så det hölt på att gå riktigt illa!

Valpisarna växer och vill vara ute jätte mycket, i morse väckte de mig redan efter 06, men då satte Savannah in Dessie dit så de lugnade sig en stund. Men 07 var det bara att kliva upp och ta ut dem, mat i skålarna och springa och busa lite. Ni sover de skönt i hagen. Jag satte lite myggmedel på dem, vi har så himla mycket knott, jag är sönderbiten, vill inte att valparna ska bli det. Men de verkar ha klarat sig. Men nu är det insmorda iallafall.

20180716_102010.jpg

Värmen har de lovat ska fortsätta så det hoppas vi på. Vi kan behöva det här uppe, vi har kallt så länge.

20180717_110349.jpg

Jag tänkte nu att jag skulle fika eller, ja ta min morgon shake, sen åka iväg och köpa majsvälling och A fil till valparna, filen tog slut igår på dagen och vi glömde köpa ny!. De har ju varit ute mycket nu så de har börjat bli lite dåliga i magen, de äter ju blommor och gräs och allt vad de hittar. Sen gör värmen säkert sitt och vi har ökat portioner och ja filen tog slut…. många faktorer i de små magarna 😀

Nä nu är det bäst att lägga på ett kol, jag ska vara barnvakt åt Alicia medans Dennis tränar och hon kommer om en timme 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: