Vi har väder kan man säga

Alltså vilket kanon väder det har varit denna sommar och jag hoppas att det fortsätter! Det var ju varmt i Maj, sen blev det kallt igen med någon enstaka dag här och där med värme. Men sen efter midsommar så har det varit fint och det har bara blivit bättre och bättre! Kollade klart.se och så här såg det ut resten av Juli

Så härligt, jag gillar ju värmen så för mig är detta inga problem. Tror vi söker oss ner till stranden idag. Vi ska fara med Dennis och Alicia till både Strandängsbadet i Kalix och Ekobadet i Övertorneå. Mathilda stackarn jobbar.

Jag kom på nu att idag är min första riktiga dag på semestern!!! Jag var ju ledig enligt schema helgen så idag är den första riktiga dagen. Så underbart, jag tror aldrig jag sett fram emot min semester så mycket som jag gör nu. Jag har kört på 200% ganska länge nu så vila är ett måste! Sen har vi ju ingen återhämtning på jobbet! Som nu när jag gjort mina två tuffa veckor, jobba 4, ledig 1, jobba 3 (varav 2st 11 timmars dagar på raken) ledig 1, jobba 2. Sen blir jag ledig 3 men efter det jobbar jag 6 av 7 dagar….. det är tufft och alltid när helgen blir inblandad så är det 11 timmars pass. Och som vi kör nu, vi har alltid 8 timmar på veckorna, det låter bra men när du börjar 11, 12 eller 13 så betyder det att vi jobbar till 20, 21 eller 22. Det är hela dagen och det känns betydligt värre än när vi börjar tex 7 och går till 16. Då har du ju kväll kvar och kan göra något. Men vi hinner inget på förmiddagen och inget på kvällen, vi bara jobbar! Vi är redan flera hos oss som måste ta sjukskrivning lite då och då i samband med ledighet för att få vila, jag har gjort det och några till på bara mitt jobb. Så semestern är välkommen, det är den!!!

Jag upptäckte igår att min vänstra fot, samma sida som jag har problem med vaden var helt uppsvälld, Jag har inte ont i den men den var rätt så svälld. Jag var kanon trött efter helgens bravader så jag gick tidigt i säng, redan 19.30, vaknade till en sväng vid 23 kanske, var upp en sväng men somnade om igen. Vaknade sen 07.10, känner mig så utvilad! Foten är oxå mindre. Så nu när jag bloggat, vart in min sedvanliga morgon sväng på fb, druckit min morgon shake så ska jag göra i ordning för valparna där ute så de kan äta där, sen är det bara att börja med poolen, håva lite och dra fram värme mattorna, Danne ska börja sätta upp dom idag. Fy fan vi kommer ha 30 grader i vattnet 🙂

Ja ja nu ska jag börja med dagen, så ja hinner ner och sola i lagom tid…. jag är ledig 😀 ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: