Lediga söndag

Motor meet är över, staden tystnar, allt återgår till det normala. Tråkigt efter att den livats upp så mycket. Men samtidigt är det skönt att få landa, Jag har ju börjat min semester i torsdags och jag har inte hunnit märka av det 🙂 Så nu behöver jag bara få lata mig idag!

Vi körde ner bilen igår vid halv 2. Sen gick vi runt med Savannah och tittade på alla bilarna. Vi for och åt, hem och mata valpar, tillbaka ner på området. Pratade med folk och bara fördrev tiden. Bubblan väcker intresse, det är många som fotar den, många ger den tummen upp och tycker det är bästa bilen 🙂 På cruisingen körde vi väl ca 2 timmar, sen förde vi hem bilen, matade alla djur och promenerade ut på stan och satt och tittade på alla bilar som rullade förbi. Det är ju så härligt väder varmt och fuktigt. Nästan som utomlands. Jag satte på mig en tunn tröja men det hade jag inte behövt, det var så varmt ute ännu då. Foton kommer men nu är jag bara för trött.

Valparna har gapat som tusan när de hörde att jag steg upp, nu har de somnat, jag ska börja mata dom om en stund. Nästa vecka ska jag sätta ut dem på Blocket, de fyller ju 5 veckor idag ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: