Classic Motor Meet

Det är i full gång, sista dagen idag. Det har varit fantastiska dagar måste jag säga. Solen står i topp, det har varit varmt, en nästan tropisk värme. Concour de charme har gått jätte bra. Lite svårt att ragga deltagare i år, många hade lämnat sina fin kläder hemma pga värmen. Men vi fick ihop 5 dag 1 och 6 dag 2 så det får väl vara godkänt så. Vi har promenerat en heeeel del, fram och tillbaka, vaden har hållit något så när. Igår var den ond när jag kom hem, detsamma nu när jag stiger upp. Men vi har blivit uppskattade för våra kläder jag och Nina, vi har fått jätte mycket beröm och blivit fotade i massor, tom att folk kommit fram oh frågat om de får fota sig tillsammans med oss. Lovar jag ska sätta ut bilder men jag har inte hunnit! Idag sista dagen snart kööör vi!

Men detta med Larry vete fan hur det ska gå! Nu har det bara gått två veckor sen kastreringen men det har inte blivit bättre. Idag smet Roffe över på Larry sida! Och det fick riktigt illa igen, Larry flög på direkt! Jag vet inte vad jag ska göra alltså. Jag avvaktar nnu ett tag men jag är ju livrädd att Larry ska komma åt Roffe när vi inte är hemma. Än så länga har han hållts bakom sin grind, men tänk om han tar sig över när de är ensamma! Roffe skulle bli slarv sylta alltså! Jag vete fan vad jag ska göra….. Jag tycker så synd om Roffe stackarn. Huj jag mår så dåligt över detta, jag vill inte sätta bort någon av hundarna, förbannade Larry säger jag bara!!!!

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, snart kommer Alicia, jag ska vara barnvakt en stund. Mulet idag men varmt, det är redan 22 grader, solen ska börja titta fram vid 09 enligt klart.se

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Jul 14, 2018 @ 09:37:29

    Trist med hundarna 😢 men det kan ju ta många veckor innan allt testosteron är borta ur kroppen hans, men förstår din oro. Jobbigt för alla parter 😫 hoppas det löser sig. Ni e SÅ snygga i era outfits, hoppas ni får en toppen dag i dag och att molnen skingrar sig.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: