Classic motor meet <3

Årets bästa och största händelse börjar idag, Classic motor meet, hela Haparanda lever upp och detta år kommer nog slå alla rekord torr jag, de har ju lovat super väder!!!!

Det här blir en snabb uppdatering bara. Jag har haft så jäkulens mycket att göra så jag har inte hunnit med bloggen, vet inte när jag varit så slarvig på att blogga sist!

I tisdags hade jag ju ett zumba pass och mitt i passet, smäller det till i vaden och den blir stel som en pinne och ond som fan är den. Men det gick ännu då att hålla passet klart…. någotsånär…… ont hade jag men det gick. Men senare på kvällen efter bastu och bad hade jag så jävla ont, jag fick ta värktabletter för att få sova. Och på morgonen igår, ja det ska vi inte ens prata om! Jag kunde inte ens gå! Jag haltade fram som stans klinkku liisa! Tipsen strömmade in om vad jag kan göra. Minna tipsade om pronaxen och alvedon. Danne skulle på stan vid 08 redan så det var han och köpte. Och det var verkligen kanon. Jag började kunna gå liite bättre redan efter 30 minuter. Jag for och jobbade, det gick så där det med. Men sen hade jag tid hon Marianne på Fysioteket och hon tog med tns… heter den så? apparaten och och sen tejpade hon. Och vilken klar förbättring. Hoppet började återvända. Jag menar jag ska gå på classic idag och resten av helgen. Nina tyckte vi kunde ta rullstol, jag får åka och hon får träning 😀 Men vi reder nog oss utan rullstolen tror jag.

Vi var och shoppade lite i tisdags jag och Nina, vi måste ju var lite nya till årets största händelse. Så en sväng till Bombus i Kemi blev det, den blev billig i år. Men ändå hittade vi jätte fina kläder båda två. Ni som ska ha rockabilly kläder, åk dit, ni fattar inte vilken värld som öppnas när ni öppnar hennes dörrar 🙂

20180710_171958.jpg

Mer än så avslöjar jag inte 🙂 Ni får se foton imorgon. Så nu är dagens stass klar, lite nytt till  morgondagens kläder och hel nytt till lördagens outfit ❤ Just looooove Classic motor meet ❤ Nä nu jäklar har jag brtoot, valpar ska matas, och jag ska vara hos Marianne om en timme, sen jobbet och så ner på strandplan 🙂

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 12, 2018 @ 11:09:48

    Woop woop, så kul vi ska ha vännen 😍
    Ses om nån timme 😀☀️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: