Morgon bloggen!

Jag har inte hunnit blogga på flera dagar, jag har jobbat jätte mycket och fått byta pass och hit och dit. Men nu så nu är det dags.

Ja som jag sa så har det varit mycket jobb, hela veckan och sen ännu helgen med bara en dags ledighet, jag har tom gjort lite övertid pga vi inte har vikarier. Nå ledig idag och sen 1 och ett halvt pass sen är det 4 VECKOR ledigt!!! Guuuud så skönt!!! Att jag har ett halvt pass är för att den andra halvan är jag tjänstledig. Vet ni hur skönt det ska bli!!!!!

Nu ska jag ut och gå igenom dagens pass, jag har ny uppvärmning men det vete fan om jag hinner få in den, nå då får det bli den gamla i såfall. Sen ska jag och Nina till Bombus i Kemi och köpa lite accessoarer. Det är ju classic motor meet i helg, Haparandas STÖRSTA och BÄSTA 🙂 Men först så ska Roffe och ta sina sprutor, dags för ett års vaccinationen 🙂

Ja ja bara att spraka igång dagen och ja

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 11, 2018 @ 00:10:57

    Tack för idag vännen 😍 Har verkligen saknat våra stunder… Tur att det är semester, kanske vi hinner träffas mer 😀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: