Pool??

Den ständiga funderingen dyker upp, pool or no pool, thats the question!!!! Jag tror jag ska sätta upp den idag, det går ändå rätt fort när jag börjar. Och när jag tittar på väder leken så har de lovat kanon väder hela juli. Så jag tror den åker upp idag 🙂

Sovit som ett arsel i natt igen. Var ännu vaken kl 04. Men jag har sovit några skvättar här är och där, vaknat av ett ryck och varit vaken ett tag igen. Kollade Ellen Degeneres mitt i natten, kollade ett CSI avsnitt som sändes två gånger under går natten, först före Tunnelbanen och där somnade jag så jag missade tunnelbanan men sen vaknade jag mitt i den andra svängen av CSI så jag kunde se klart där. Somnade vid 05. Klockan ringde 08 då skulle jag upp och väcka Savannah, hon ska med tjejerna till Övertorneå idag.

Valparna har fått morgon mat redan, de var jätte hungriga när jag steg upp. Sen har jag tagit bort karmarna runt valp lådan så de har lite större. De växer så det knakar, de små liven ❤

Ja ja nu ska jag börja fika och sen göra mig klar för dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: