Pool?

Pool or no pool thats the question. Jag har än inte bestämt mig än, får fundera över det lite till. Det går rätt fort att få upp den ändå! Nåväl jag är ledig på fredag, då kanske det händer 🙂 De har ju lovart fint väder hela juli.

Vilken underbar dag det var igår, helt fantastiskt. Solen gassade hela dagen och vi var upp på 25 grader. Igår stod det att dagens väder inte skulle nå riktigt lika högt i värme, fast det har då börjat bra, måste jag säga, det är redan 19 grader!

Zumba fitness idag, det ska bli så roligt, jag ser fram emot varenda pass, det är som min livlina när allt annat känns jobbigt. Och jobbigt har det varit på många plan de här sista veckorna. Jag är så trött på jobbet, det nya schemat är tungt som fan, jag somnade sittandes två gånger igår hos en av våra brukare. Nu är jag inne i den värsta veckan, jobb 7 av 9 dagar med bara en dags ledigheter. Det är tur att vi har ett bra jobb iallafall. Tungt på hemma fronten med mycket som händer här och mer blir det! Jag behöver ledigt!!!!

Ja ja sanoi Jaakolan Maja kuin en saanu najja som mamma brukade säga när hon skulle avsluta något. Nu ska jag in på fejjan en sväng, kolla bokningarna, peppa folk att komma och zumba. Vi var redan 13 stycken igår tror jag men jag brukar alltid peppa upp folket lite iallafall. Jag måste kolla efter den där högtalaren, min är dålig i batteriet igen trotts att det är nytt, den som laddar inte. Så jag har en ny på gång men den är sååååå jävla dyyyr!!!!! Den kostar över 8000 kr alltså!

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Jul 03, 2018 @ 10:38:16

    27 Gr ute visade bilens mätare vid fyra tiden igår……hääärligt!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: