SOOOOL

Sommar och sol, det är härligt väder där ute, tänk om man skulle ta fram poolen? Men jag vet inte om jag orkar i år faktiskt. Samtidigt som jag tycker att det inte är sommar utan den. Jag funderar ännu…..

Jag måste börja titta på Gold listan, har redan några låtar jag vill ha, men måste hitta en bra flamenco. Men till det har jag hittat en tjej på youtube som är skit duktig på flamenco så en av hennes koreos ska jag ta. Ny balans låt, det brukar vara dom som är knepiga att hitta och ja tango oxå. Nå snart har jag semester så det går snabbt att snickra ihop en lista. Några av de som vi hade förre terminen får hänga kvar så börjar jag sakt byta ut där. Tror tom jag hittat en warm up.

Sen vet jag inte hur jag ska göra med kids grupperna…. den stora är ingen idé att starta, det är så få anmälningar på den. Men sen vill de barn som nu blivit 12 ha något så får se om jag kan starta något där istället.

Solen skiner där ute, det ska bli varmt idag sägs det så jag tänkte gå ut och köra igenom mina låtar innan jobbet så jag har lite försprång, jobbar ju imorgon förmiddag, ny cooldown denna gång.

Valparna har börjat äta riktig mat och de slukar den så fort det går. Jag har klippt deras klor för första gången oxå igår, de var riktigt långa. Men vad snabbt det gick att klippa 3 istället för 9! De har börjat busa och kissa rikliga mängder alltså. I morse när jag kom fram till lådan så kom de allihop fram till mig för att kika, tror de väntar på mat 🙂

20180701_211324.jpg

Larrys bollar läker fint, han slickar inte så farligt på dom, ibland när han hinner dit så är han där. Men oftast ligger han bara på rygg och vädrar såret när han slipper tratten. Men aggressiviteten mot Roffe har inte avtagit och det kan ju ta flera veckor. Jag har sagt att de får inte mötas och vad händer, här för två dagar sen så skulle Danne ta ut dom och Larry kom åt Roffe och bet honom i nacken. Nå det gick bra Roffe fick inga sår denna gång men jag litar inte på Larry alls än! Sen när vi ska börja prova då vill jag vara hemma, det ska göras på mitt sätt, jag kommer inte att ta risker, jag gör det med munkorg först för att se hur Larry beter sig helt enkelt, försöker han trycka ner Roffe? För beteendet kommer några minuter innan det smäller, ja ibland dök han bara som en projektil efter Roffe men annars så börjar han gå efter Roffe och sen börjar han dominera genom att lägga halsen över Roffe och då behövs bara att Roffe lite svarar med att titta upp eller ett morr så flyger Larry på. Så det ska göras på mitt sätt och sen jag reagerar tusen gånger snabbare än Danne! Så det så! 🙂

20180702_081456.jpg

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: