Lång dag

Vad dagen kändes lång igår, det kändes som om jag gjort jätte mycket fastän jag bara gjorde 2 saker egentligen! Men ändå när jag gick och la mig så kändes det som om jag gjort jätte mycket.

Vi börjar väl från början, jag var och fick tillbaka mitt hår. Vi får ju alltid komma fram med olika tekniker för att få dit det. Jag sparar ju ut mina egna dreads, de är mellan 20-30 cm långa, Men det är ju inte tillräckligt än för att skippa the fake ones. Men snart så. Försöker minnas när jag sist var hos Åsa men jag har för mig att det var typ i september och satte om dom. Min plan är att på våren ta bort dessa och sen bara ha mina egna. Nå vi får se hur det ser ut helt enkelt då. Det tog sina timmar, vi började väl strax innan halv 12 och var klar vid halv 4. Det är bara 30 dreads men i och med att mina ska in där så krävdes det en del arbete och finess för att få dit dom. Men skönt är det när mitt hår återigen är på plats 🙂 Tackar till Åsa som tar sig tid att göra det! Jag är så tacksam!

Efter det så drog jag hem, snabbt som attan hoppa in i lite fest kläder, kasta lite smink i ögat och sen iväg på Tommis fest, han har fyllt 40 år. Det var riktigt roligt, det var mat, fika och allt som hör till, det var sång och dans, tävlingar och uppträdanden, allt som det ska vara. Kul hade vi iallafall. Vi var väl bland de första som avvek, vid 23 började vi dra oss hemåt. Vi har ju valpar och en ny kastrerad hund här hemma. Det första jag tänkte när jag steg upp idag var gud så skönt att stiga upp och man är helt som man ska, måååånga är bakis idag men inte jag!

Solen skiner och jag ska börja skriva ner en koreo och sen ska jag ut!

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jul 01, 2018 @ 20:19:18

  Varsågod 😊 alltid kul å surra så vad spelar det för roll om jag drar dig i håret samtidigt 😂

  Svara

 2. Anna
  Jul 02, 2018 @ 17:17:10

  Skrattar, ja det äe alltid kul att surra och catch up lite grann 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: