Bollar och hår

Jag har inte hunit blogga på några dagar nu. Det har varit så mycket i veckan. Igår var vi och tog bollarna på Larry, hoppas det nu hjälper!

20180629_155637.jpg

Jag ska ju dra om mina dreads idag så jag fick börja i bilen igår medan vi väntade på att Larry skulle bli klar och ta ut dom. Det tar ju sin lilla tid, började kl 14.30 ca och var klar efter 20 här hemma sen! Efter att jag fått ut alla så åkte de i tvättmaskinen, de ska ju tvättas och sen tumlade jag dom. De blev riktigt fräscha 🙂

20180630_005411.jpg

Mitt eget hår är relativt nytvättat men jag hade velat tvätta det oxå ordentligt men det hade inte hunnit torka, jag hade fått föna ihjäl mig! Jag ska vara hos Åsa nu klockan 11 🙂 Men jag ser för rolig ut alltså nu! Mina egna har blivit en 20 cm långa, så lite till och sen behöver jag inte fake i håret…. fast det är ju mycket snyggare med fakes 🙂

20180630_005710.jpg

Så ser jag ut med lite mindre hår än vanligt 🙂

Valpisarna växer, de har börjat gå runt i sin lilla låda. Men de sover ännu mestadels. Så fina, på söndag ska vi börja prova ge dem valpfoder, får se då hur det går. Med den förra kulle var det inga problem alls, de slukade det direkt.

20180630_002118.jpg

Vi måste väl börja fundera på namn åt dom 🙂

Nä nu ska jag morgonfika och göra min klar, väcka familjen och om 2 timmar ska jag till Åsa…. men fan nu kom jag på tänk om vi inte får in mina tjockaste tillbaka i dreadsen….. jo det måste ju gå, fast vi får nog söka upp en som inte är så kompakt skulle jag tro.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: