Jobbiga dagar

Det kommer någon gång då och då dyka upp lösenords skyddade inlägg. Det är när något är jävligt jobbigt för mig. Något jag bara skriver för att skriva av mig. Jag har alltid haft det behovet, att skriva av mig. Det är som om jag sorterar mina tankar och känslor då.

Jag är en positiv, framåt och glad person. Jag tycker om att ha mycket att göra, jag tycker om att vara i farten. Men det finns saker som verkligen slår ner mig i skoskaften, som får mig att tappa orken och lusten att gå vidare, jag blir en skit under skosulan och för att hantera det skriver jag. Och jag väljer att göra det i bloggen för att aldrig glömma…. men det är inget för någon annan att läsa så därför är det lösenordsskyddat.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 28, 2018 @ 10:31:44

    Men vännen, hur är det ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: