Sol??

Det skulle bli sol idag, och var är den då? Än så länge finns ingen! Nå det regnar iallafall inte! Kollar just klart.se och enligt dom ska den dyka upp vid 13 tiden idag. Imorgon ska det bli 20 grader, ja det är ju klart, när jag jobbar! Men det är faktiskt till och med roligare att jobba när det är soligt och fint.

Innan jobbet imorgon ska jag vara med på en liten grej på Storgatan, kl 11 ska vi vara där med zumba kids. Fast det var inte lätt att få ihop barn till imorgon, många är ute och reser, föräldrar som jobbar och barnen är på förskolan osv men vi får hoppas att det finns barn där 🙂

Jag var ut och åt med Rellu och Rollo igår på River super gott som vanligt. Vi hade jätte roligt, det blev mycket skratt och skoj.

Efter att jag bloggat, kollat fb och käkar frulle så blir det ut och gå igenom dagens program, jag har ju zumba fitness på Fysioteket idag, ska bli så roligt. Förra veckan var vi full sal och mycket tjoande och skrattande. Zumba is da shit, I’m just saying ❤

Roffe mår bättre iallafall. Han har ett stort sår där en tand gått in i frambenet. Men det är redan mycket bättre idag, det blöder inte och jag tänker att bara det inte blir inflammerat eller så, Kanske jag borde ta en rövare och gå in och visa det hos veterinären idag, jag har ju ingen tid men kanske de hinner ta mig nånstans. Han är öm i kroppen, helt naturligt, Larry högg ju honom flera gånger. Men det enda stället som han fick sår på var på frambenet och lite hud saknas på ena bakbenet. Usch jag hoppas verkligen det blir bättre mellan dem efter Larrys kastrering.

Vi satte upp spaet igår. Värmaren är på och kloret är i så ikväll kanske vi kan bada lite efter zumban. Härligt! Det är så skönt att bara hoppa i ett varmt bubbligt bad 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: